Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Saturday, April 28, 2012

1st Segmen: Jom Review Blog Kami Part 4

Salam,

Review blog part 4. Enjoy~
Maaflah lambat but still, Tiera takkan buat-buat lupa~ TQ sebab sudi tunggu and follow~

16th Blog :- Blog Budak Sekolah


~ Blog ni ada status update tentang pemilik blog dia, so korang bley tahu mood dsbg.
~ blog ni lebih kepada diary tuan punya blog
~ penulisan dia macam penceritaan sikit
~ anyway keep it up
~ blaja rerajin jg lupa solat hehe~

17th Blog :- Solehah


~ Ok, ni header lama blog ni, y baru lagi comel so check it out!
~ She is a new blogger, so keep on supporting
~ sorry la lmbat load sikit blog @ my broadband y lambat tp post awk tak load2 so tak leh review banyak
~ Anyway try visit her ok?

18th Blog :- Donia Belog


~ Like her widget yang post gerak2 kat atas tu, senang nk review post menarik
~ Blog ni dh terima 3 award
~ post dia ringkas dan menarik
~ Blog dia pun tak serabut-serabut
~ Visit her..haha
19th Blog :- Yumida



~ Suka stail cartoon dia, menarik. Tengok jelah header dia
~ Post dia menarik dan ringkas
~ Banyak gambar memang layang lah g2
~ Rajin dia join segmen and stuff
~ Visit her~

20th Blog :- Lolipop Cinta


~ Tuannya beru umur 18 tahun
~ Mcm dh lama tak buat post baru, keep on writing
~ Minta maaf la tp kurang suka ejaan 'lew', 'pew' tolong baiki ye, susah nak baca.
~ Rajin join contest and segmen
~ Anyway keep it up k.


Maaf la kalau Tiera tegur pasal blog korang, kita sesama baiki cara penulisan kan? Anyway thanks for supporting!



~

6 comments:

  1. tq akak review blog solehah ye.sbnrnye blog solehah cpt load ble gne google chrome :)

    ReplyDelete
  2. alamak eyza dah lupa pasal nie ehehe maceh naaa tiera coz review blog eyza dan maklumkan eyza pasal benda nie... =)

    ReplyDelete
  3. ur welcome, Nasib baik Tiera y tak terlupa.

    ReplyDelete
  4. terima kasih sbb kritik dan review bloy saya yang tak seberapa tu :D

    ReplyDelete

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget