Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Saturday, August 31, 2013

We Got Married: Season 4!

Salam and Anyeong!

Haaa, setelah berpisahnya kapel bagi season 3 dengan air mata yang berlinangan Tiera melambai pasangan Kwanghee dan Sunhwa, Julien dan Sae-ah serta pasangan kontroversi Lee Joon dan Haetnim.
 
Hadoiihh, penat benar dok ketawakan telatah mereka. So season 4 untuk We Got Married kali ini menampilkan 3 pasangan baru iaitu pertama JinWoon dan JunHee (Fashionista Couple), JungChi dan JungIn (Real Couple) dan akhir sekali....jeng, jeng, jeng Teamin ShiNee dan NaEun APink (First Love Couple) wooooo~

Setiap dari pasangan ni ada kelebihan masing-masing.


From Google : Wedding Photo shoot JinHee Couple

1. JinWoon (2AM) dan pelakon JunHee memang suka dengan fashion. Walaupun umur JunHee tua 6 tahun dari Jin Woon diaorang tak nampak kekok. Mungkin personality JunHee yang kiut dan Jin Woon yang matang balance kan hubungan diaorang. Skinship diaorang pun natural, suka tengok.



From Google : Wedding Photo Shoot Jung Couple

2. JungChi dan JungIn ni memang couple sebenar walaupun di dunia sebenar. JungChi adalah pemain gitar professional dan JungIn adalah penyanyi y ada suara power. Tapi kapel ni macam....err....unik sikit. 11 tahun kapel and still going strong. Kenapa? Haaa ni y kena tengok ni.


From Google : Wedding Photo Shoot Taeun Couple

3. ShiNee back! Cheewah, kalau selama ni Tiera Nampak Minho je kali ni baru la kenal maknae cute kumpulan ni iaitu Taemin. NaEun pulak adalah pendatang baru dari kumpulan APink, lagu2 dia best jugak. Mula2 macam tak suka sikit dgn Naeun ni sebab apa2 yang Taemin buat, dia susah untuk tersentuh, macam hati dia tertutup. Sian pulak dgn Taemin dah la cute. Pastu lama sikit,pasangan ni la yang paling Tiera nanti-nantikan episode dia. Yang paling best masa Taemin nak tgk pesembahan live APink dalam handset dia n tetiba ada problem, sakan dia mengamuk.


Anyway cepat la upload nak tgk sambungan ni!

P/S : muka TaeminNaeun sama laa!

There was an error in this gadget