Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Tuesday, May 15, 2012

Mood exam ke mood koir?

Salam,

Sori lama tak update sebab tengah exam dkt IPG skrg ni padahal belambak je nk story kat korang. So enjoy la dua gambar y tak ade kena mengena ngan exam ni.

Lalala, sempat lg kau Tiera
Ni la our costume utk Koir Hari Guru Peringkat Negeri Terengganu cun tak?
Baju masuk dalam kain, plus ada tie, tie dpt esok from the guys

Walaupun tak rela, nyanyi koir mmg dlm darah kitaorg (kot) so dlm nk exam stil excited sal benda ni. Ari tu dh berlatih dengan ochestra scara live, best all out nyanyi kot. Tiera kagum sendiri lolz. Maybe last project for koir sbb pas ni busy ngan praktikum dua bulan.

Doakan esok leh jwb paper major. Bye!
There was an error in this gadget