Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Thursday, February 9, 2012

Segmen : I Follow U


Add caption
 Salam, jom up kan follower korang, peace~

The Sims 3:- Alto's Family

Salam korunk,

Hari ni Tiera nak perkenalkan ahli keluarga yang Tiera jaga dalam The Sims 3. Kira ni dah keturunan yang ke tiga la sebab Tiera start dengan atuk dan nenek diaorang dan time tu atuk n nenek tu masuh muda lagi. Ok...enjoy

Darwin Alto
Nama dia Tiera bagi sebab cerita kartun The Amizing World of Gumball. Adik Tiera le gatal suruh namakan dia Darwin. It turn out that he is such a handsome young man. Haha..sebab ayah dia ensem, mak dia biasa-biasa je. Tiera letak lifetime wish untuk jadi Rock Start...Ooo yeah! Oh ye, dia dah tak available dah, dah kawin ada anak satu dah skrg. haha


Kelly Alto
Dia still single, kakak kepada Darwin dan kerja sebagai Pegawai Polis. Ntah kenapa, malas Tiera nak kahwinkan dia. Nanti la kot.





Ni Marry Anne
 Ni anak kepada Darwin, Tiera snap masa dia baru lahir. Kecik lg kalau zoom pun tak berapa nak nampak muka. Nanti blur plak.
Add caption
Ni la parents diaorang dari keturunan yang ke dua. Dah tua dah. suami dia pun tak lama dah. Tunggu masa nak pergi je. Isteri dia pandai gila melukis, saya la yang latih...wakaka. Suami dia pandai tulis novel, kira novelis la ni. Best boleh bagi nama novel dia ikut suka Tiera  je..hehe
There was an error in this gadget