Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Monday, January 31, 2011

Versi Artist~

Salam,

Haaa, amacam lawa + elegance x aku nye templat blog aku y baru nih...haha
Ni kes frust elaun ari ni x masuk lg la nih...mmg dh x dak keje sgt dh~

Ok, semalam aku ada review cite Secret Garden lakonan Ha Ji Won, Hyun Bin n jeng~jeng~jeng! Yoon Sang Hyun...

Sejak bila agak nya aku minat dia tah, tp bkn aku ja tau, mmg dia ni disenangi ramai pelakon2 y keje dgn dia sbb dia mmg pndai buat lwk spontan.
Dlm cite Secret Garden ni, dia bukan pelakon utama tp mcm antara hero-heronya lah. Heroin (Ha Ji Won) penh minat kat Oskar(Sang Hyun) buatkan Hero(Hyun Bin) jelous sbb Oskar ni sepupu dia y sama kaya + pelakon + idola heroin (y jgk stunt women) + poyo + player = BEST!
Semua part Sang Hyun dlm Secret Garden..hehe cutie~

Dlm the making diaorang tya setiap pelakon Secret Garden, siapa y plg best n kelakar dlm pelakon2 y keje dgn diaorang, semua ckp Sang Hyun sbb walaupun dia buat NG part tp NG dia buat kelakar n sweet gile~
X caya tgk video ni~

Ni semua part depa shoot x jd~
 Tgk kat 6.45 g2 la...ckp psl Sang Hyun ja~

Dalam My Fair Lady pun sama, suka melalut even part tu tgh x jd...cumil2~
So support la Yoon Sang Hyun, lakonan dia beshhh sgt~ tp berpada-pada lah...haha sempat lg bg nasihat...sy nk jd budak baik...Buhbye~! 
There was an error in this gadget