Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Sunday, February 19, 2012

Blog Skin?

Salam,

Fuhh, tadi baru je mengalami heart attack! Huhu nasib baik blog kesayangan tak jadi macam ngan haprak dah. Tengah dok review peserta segmen Tiera tadi tetiba timbul lah keinginan untuk tukar template pakai blog skin.

Dari semalam lagi sebenarnya dok skin hunting ni pastu baru jumpa yang berkenan so pakai la. pastu kan...pastu kan..huhu, dah macam blog orang lain, widget kemana, follower kemana, habis hilang. Tiera dah lah tak tau nak edit kan.

Sesapa tolong ajarkan kalau rajin recommend blogskin yang comel2 sikit pastu ajar dar A-Z termasuklah nak edit dan letak balik widget asal. Tiera memang buta sikit bab-bab ni. Baru ingat nak comelkan blog akhirnya akembali pada asal. kalau ada tertukar apa-apa kat blog ni angkara Tiera memandai nak tukar blogskin, tolong bagi tahu ek?
There was an error in this gadget