Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Owner






Hi~ ^_^
 
Nama diberi Nurul Athirah Nordin

Currently 23 year old 
  
Facebook:- Tiera Nordin

Boleh contact melalui ni hye_yul90@yahoo.com.my

My passion --------------> melawat tempat-tempat yang ada scenery superb, makan, memasak, decoArts, suka mengemas tapi suka buat sepah gak.

Bercita-cita --------------> Pernah nak jadi Animator la konon, pastu baru tahu bukan senang, tapi boleh la melukis ala-ala komik tu.

Belajar untuk menjadi seorang guru sekolah rendah di IPG Sultan Mizan.

Currently on menghitung hari untuk bergelar siswazah.

Insyaallah cuba sedaya upaya tak menyentuh sensitiviti manusia lain, kalau ada anggap la sebagai nasihat.
 
Saya tak suka blog's hater, orang yang tulis blog kutuk orang lain berbakul-bakul.

Blogging Since------> Bulan 5/2008 lagi.
Lama kan? Tapi malas punya pasal + bz lifestyle kat kampus *bz tido*. Jadi jeruk jela blog ni, sekali-sekala update tapi niat bukan nak bagi org baca pon.
 
Start tahun lepas je baru semangat sikit. So boleh kata saya start berblog 2011......errrr.......T_T

Masih mencari 'that someone' insyaallah janji Allah akan ditunaikan suatu hari nanti.

Masih belajar, jangan segan tegur kalau salah, jangan segan follow dan leave comment.

TQ, SEBAB SUDI MEMBACA  BLOG INI ^_^

 

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget