Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Wednesday, March 30, 2011

Teruja~Teruja~

*excited *excited *excited @_@

Salam! (lompat atas bawah)

Haha, musti korang rase aku nih dh x betul sbb pasal ni pon ko nk excited ker? Mcm kanak-kanak rebina pgi first trip jer. Sbnr nye ari selasa ni aku kna pegi field trip ke Parlimen tgok para menteri bersidang 0_0 ~

Nape aku excited? Bukan aku x pnh p KL, berpuluh kali dh kalau dikira sejak sekolah rendah trip ngan family n mcm2 g. Tp jarang2 aku buleh pergi tanpa pengawasan ahli keluarga aku. Kami akan menginap kat IPG Kampus Bahasa Antarabangsa...hmmm aku rasa la kan ada ja kawan aku kat citu tp...aku tak ingat, wehh sapa blajaq kat maktab ipkba????bg tau cpt aku nk excited jumpa anda2 sekalian~!

Akhirnya tercapai hasrat aku nk pakai sling beg, bukan apa sbb malas nk bwk beg byk2 so takkan aku just nk hayun dompet kecik aku y buleh letak handset tu ja kowt? Oleh kerana aku planning nk bwk dua beg shja yakni bagasi n my sling beg makanya aku tak payah pening2 sumbat baju dah, semuanya bakal disumbat kedalam bagasi terbabit. Kot, kasut kuliah n so on~

Hope, aku akan fully enjoy this trip, bukan senang nk buleh berjalan free ni, bayar Rm 10 ja utk penginapan, susah ooo. Aduss, ujung minggu ni wajib balik umah amik bagasi tp asik ditakutkan oleh kemalangan2 nih buat aku seram sejuk je...tak pa2 relex doh, kita konvoi reramai la ujung minggu ni tak pe~

Daaa, dh2 jgn gelakkan aku dh...ckup takat gelak dpn latop sudah!

 Bersambung....~!

Friday, March 25, 2011

Prosecutor Princess

Salam, semua~

Haha, lama x post gapo2...malas tol la~
11.3.2011 digemparkan dengan gempa bumi n tsunami kat Jepun. Udah la Terengganu ni mmg mengadap belah sana, harap2 x sampai la kesini. Masa dok Kedah dlu x tkut sgt sbb umah jauh dr pantai, kalau sni, hah mmg hari ngadap air laut...puas hati kau~! Mintak simpang, mintak perlindungang la dari Allah selamatkan belah Pantai Timur ni dr apa2 musibah...Amin.

Oh, by the way psl tajuk post kali ni...hehehe
Jangan jealous tau, I baru je dpt satu cite y gerenti korang suka hero dia dan akan sokong hero dia dr awal sampai abis...sbb korang tak dak pilihan lain pon. Kenapa? Bkn x dak hero lain, mm ada dua lelaki y suka kat heroin ni tp satu lg cm lmbat ckit nk suka kat heroin n nampak tua ckit n duda ckit n x hensem ckit n mcm2 lgi la.

Apa yang aku merepek ni???

Jeng~Jeng~Jeng~
PROSECUTOR PRINCESS

Sinopsisnya aku curik2 dr laman web lain, malas nk taip...haha~

Ma Hae-Ri (Kim So-Yeon) was an overweight child, but with hard training overseen by her mother, she grew to have a near perfect figure. She has an incredible memory and ability to focus which helped her to eventually pass the bar exam. After her bar exam, Ma Hae-Ri studied further at the Judicial Research & Training Institute to become a prosecutor. Ma Ha-Ri ni malas, lurus n hidup dia ikut peraturan je n dia malas nk pikr panjang2 dlm buat keputusan dan semua ni bg masaalah kat dia bila kerja sbg pendakwa raya. Satu lg problem dia, dia amat suka bergaya, brg dia tip top semua berjenama n sgt x sesuai bg org y kerja sbg pendakwaraya ni. Dlm satu salah faham dia jumpa dgn lawyer, Seo Il Woo. Lawyer ni mmg cuba dekati dia n rapat atas sebab2 y dirahsiakan. Tp pd masa y sama Hae Ri ni minat kat ketua dia, seorang duda. Il Woo ni jeles la, walaupn dia hanya gunakan Hea Ri. Lama2 dia jatuh cinta kat Hea Ri ni tp berbelah bhgi samada nk teruskan niat dia utk gunakan Hea Ri @ tak.


So...gitu la. Apa2 pn aku suka gile ngan citer ni...
There was an error in this gadget