Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Friday, December 17, 2010

HomeMade Coklat a.k.a MeltingChoc

Haa, mari2 dekat2, ada jualan murah I nk kasi tahu, akhirnya tercapai hasrat I nk promot nama kedai..erkkk kedai sejak zaman bila I bukak kedai nh? Haa, kedai ni sng nk cari, rumah I masuk terussss sampai dapur disitu lah port kami ank beranak sehari-harian kalu ade tmpahn. Bebel je bayk. 

Anywy, setelah sekian lama menyepi sbb malas nk reset pasword blog y setiap kali reset setiap kali tuh la lupa.


Di sini Tira nk promot sikit.... My mom ade wat homemade coklat y Tira kira abis murah la, kt mana2 dlm web tak jumpa lg harga segempak ni. Custom made coklat nih boleh ditempah ikut kemahuan penempahnye la, basic harga coklat adalah 70 sen sbjik siap ade filling lagi (krim @ kacang). Filling perisa apa mau ckp aja insyaallah kami akan eksperimenkan utk anda, bentuk cth mcm bentuk teddy bear ke, huruf ke or nk buat hantaran kawen cam ltk dlm kotak n hiasan boleh dibereskn utk anda. utk kipas2 kan anda lagi Tira sertakn contoh produk y mak tira buat utk hantaran kawin sepupu baru2 nih~

Versi Tertutup~

Versi Terbukak~haaa

Amacam? Kecur air liur x tgk nih, Tp buat mase skrg cuma terhad utk y brd di terengganu shj la, kalu y nk tmpah or ade pertayaan lnjut berkenaan dgn produk ni sila ke laman sosial Facebook n cari la profile Tiera Nordin...


Lps ni Tira akan post lg pasal mende nih sbor ye?

There was an error in this gadget