Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Thursday, May 31, 2012

Jalan-jalan ke Tanjung Malim

Salam,

Pas p berjalan ke KB ari tu, kita berjalan lagi naik kereta ke Tanjung Malim. Abah nak buat jejak kasih ngan kawan-kawan dia kat maktab.

Bosan dalam keta~



Wif Balqis~


Tengah cari hotel then hujan le plak, so snap satu gambar.
Suka ngat tengok hujan melalui tingkap~


Nanti nak buat tingkap y leh duduk mcm ni.
Minum hot coco sambil tengok hujan...fuhh~

 Thats all, sambung esok~


First time kawan bertunang....!

Salam,

Aaaahhh, dah bertunang dah dia....kawan Tiera y pertama and banyak lagi yang akan datang.
So pd 27 ari bulan Tiera n sorang kawan sekelas berkonvoi le ke Manir, Terengganu. Sesat plak sebelum tu.


Cantik kan? Org dia kecik molek je.

Group satu lg lambat sampai, so terlepas resepsi tapi diaorang tak lambat makan...ahaks~


Angah a.k.a Ain wif me, hehe suka ngat baju oren tu~

zoom pkai corby je, berdebar ek angah? hehe tak leh nk nolong~
Sep2 kawan-kawan sekelas semua beratur tepi tangga macam calon-calon gadis melayu gitu tengok bakal ibu mertua angah sarung kan cincin...terharu plak kitaorang...(uhuk...anak mak dah besar)
Next candidate...huhu

Semoga Berkekalan Hingga Akhir Hayat~

Itu baru seorang bertunang, lepas ni sapa la pulak ek. Sofi ni senior kitaorang, bagus ek dia pas dah kerja terus masuk meminang.

K, sekian. Enjoy la gambar y banyak ni. (Banyak la sangat....lalala)

There was an error in this gadget