Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Friday, February 3, 2012

Kenangan Form 5 AJL-22

Salam,

Teringat lagu band kegemaran Tiera. All time fave la kiranya. Suka ngat bila dia menang AJL time tu, pastu macam senyap je ek? Haha penangan orang menang, mcm sumpahan pulak. Dah kurang dah lagu best dia. Enjoy~



Ni satu-satunya band Malaysia yang Tiera minat...minat...minat..lalalala. Sekadar minat je (drummer n vokalis dia encem gak~) Huhuhu

Pupel Liyana Mega Giveaway

Salam,

Sebelum beradu nak join contezz ni nampak menarikkk. Kalau nak join tenkan banner dibawah ye?



Mega Giveaway ini akan berlangsung lebih kurang sebulan iaitu dari tarikh hari ini (2 Feb 2012) dan akan tamat pada 29 Feb 2012. Hadiah pula adalah tajaan dari ramai penaja yang baik hati sudi bekerjasama untuk Pupel Liyana Mega Giveaway ni.

  • Pupel Liyana ( 2 x Ohsem Handbag Bernilai RM50 Setiap Satu)

 
Tag ---------------> Cik Siti
 
-------------------> Nurul Liyana
 
------------------> Farah


There was an error in this gadget