Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Monday, May 21, 2012

Fuhhh Tamat dah Koir...

Salam,

Sempena event Majlis Sambutan Hari Guru Peringkat Negeri Terengganu ni,  Tiera ingat nak update setiap hari tapi tak sempat plak, laptop pon tinggal kat asrama. Sepanjang menginap di SESMA byk plak suka duka benda berlaku...acecece ayat tak leh blah.

Hari pertama berlatih di Stadium tertutup Terengganu,
Mse ni 'time out' sedih ngat kami kena merempat belakang pentas.
Ignore muka Tiera, sgt letih time tu k~

Yang sukanya, kitaorg akan berlatih nyanyi banyak-banyak, petang tido, malam baca buka y akhirnya Tiera pun tak tau apa y kitaorang baca tu yang tak suka plak. Siyes, tak masuk langsung, otak fikir lirik lagu and pergerakkan je.

Haha, sori terpaksa crop y laen, muka teruja sangat, sebelh Tiera tu Shelia,
suara dia best, our anchor lolz~

Udah le tadi koir gila gementar kot, siapa la tak ketaq kan dok depan 3000 orang hadirin plus mantan Pengarah IPG kami En. Zakaria yang sekarang menjawat jawatan Pengarah Kementerian Pelajaran Negeri Terengganu. Tiera tengok dia mmg berharap kami buat yang terbaik sangat, tapi sori la ye encik kami ada buat mistake skit tapi hadirin cakap diaorang tak perasan pun, kami nyanyi sedap je boleh buat minus one sekolah. Haha bangga kau~

Oleh sebab fames sangat pas balik IPG terus kena booked utk persembahan Hari Guru peringkat IPG plak..heheh tak leh blah.

Anyway nanti dah dapat gambar best-best Tiera upload kat sini. Wind Ochestra SESMA, korang best sangat, nanti ada rezki kita jumpa lagi terutamanya 'adik' tu..hehe. Kita duet k, Tiera main keyboard korang main la apa y korang nak main. Chaio~
There was an error in this gadget