Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Saturday, April 28, 2012

DIY hiasan kasut....

Salam,

Oh...baru je jumpa satu kasut y comel dan selesa and plusss murah. RM 20 je atau lebih tepat RM19.90 haha.
Baru je beli, rupanya...fail~ Cuba tengok gambar kat bawah ape yang kurang?

notice that batu satu hilang?
So, puas la fikir nak pulangkan balik ke tak ke kedai tu? Sebab jauh la pulak nak balik ke kedai tu. Salah Tiera jugak sbb tak tengok betul-betul, stail berkenan amek terus~

Tetiba teringat koleksi riben yang Tiera beli kat popular KB (duit baucer buku). Apa lagi, google cari ikatan riben yang kiut-kiut and then buat. Hasilnya...taraaaa~

Warna kegemaran, baby pink and baby blue..kiut sagt.
Lepas puas mengikat dan menjahit begitulah hasilnya seperti diatas. Lepas tu Tiera gambakan ke kasut dan berikut hasil terakhir....

Cantik tak, comel plak~
Amacam, Tiera kagum plak..haha masuk bakul angkat sendiri. Sekarang ni tengah demam kawen n bertunang. Tiera pun tetiba suka buat craft utk wedding @ tunang...hehe. Latihan, latihan~


2 comments:

  1. chomel jew!tp warna riben tuh terang sgt la!mcm xkena jew dgn warna kasut!jgn mara yek!(:

    ReplyDelete
  2. huhu tak pe, agak terangkan? Tp Tiera suka warna tu, pehal pun pas ni try warna lain plak.

    ReplyDelete

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget