Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Wednesday, March 21, 2012

Barangan Garnier Untuk Direbut #1 by Pupel Liyana

Salam,

Lama tak join GA ni. sekali lagi tanpa segan silu dan konfidennya Tiera join Pupel Liyana punya GA.


Lama dah Tiera pakai Garnier ni, dekat 5 tahun. Cerah ke? Tak la sangat, macam mana nak cerah, aktiviti main panas selalu je ada. Tapi muka Tiera jarang naik jerawat sejak pakai, cuma kalau pakai Gernier Biru tu je macam letak baja utk jerawat, tak sesuai sangat dan rasa tak bersih mana muka ni. Tiera pun pkai gak eye roll tu tp dah lama tak beli baru. Harap-harap dapat la ye, jimat sikit duit.
Nak Join tekan SINI.
There was an error in this gadget