Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Saturday, December 20, 2014

K-Drama : Joo Sang Wook

Salam,
 
Lama bebenor dh x tulis blog semenjak kena kerja di Sarawak ni. Anyway,post kali ni will be simple and clean cut.
 
Tiera ni mmg lalang sekejap minat actor ni sekajap minat yang lain. Tp Tiera bole jamin actor y Tiera minat semua berlakon cite yang best2.
 
Baru-baru ni minat Lee Tae Gon, sbb dia berlakon dalam cite Good Daughter Hana. Tp lepas tengok dia dlm Running Man macam...err agak perasan bagus je dia tu.
 
Pastu tertengok Running Man 'Birth of Beauty'. Mula la google2 cari cite tu, rupa-rupanya best ooo cita dia. Apa-apa pun nak cite pasal Hero Birth Of Beauty ni...Joo Sang Wook (Joo Sang-uk).
 
Joo Sang Wook (37yrs old in 2015)
Dia nampak muda dari umur, macam baru awal 30-an.
 
First time nampak dia dalam One Mom and Three Dad.



Dia berlakon dalam Good Doctor jugak, tapi langsung tak perasan dia, mungkin dia kurang menyerlah. Ada baiknya jugak, sebab kalau Tiera minat dia dari situ, mesti tak puas hati sebab dia bukan hero.


Muka muda lg dlm One Mom Three Dad

Lepas tu, tertengok dia dalam Running Man. Lawak betul gelak dia. Siyes, dia gelak macam ni.."Ha! Ha! Ha! Ha!"

 
Lawak betul, gelak dia memang berjangkit ooo "Ha! Ha! Ha! Ha!
 
Running Man Ep. 169, cakap sorang-sorang dalam kereta pastu siap selfie x bleh blah.
 
 
Tapi watak dia dalam Birth of Beauty memang terbaiklah, lawak n berkarisma betul.
 
Cerita tentang Sara yang buat plastic surgery untuk balas dendam pada suami yang curang
di bantu oleh Tae Hee yang genius.
Watak Sara dan Tae Hee (Sang Wook) memang terbaik lah, Comel betul pasangan ni, no comment just perfect.
 
Peace, keep supporting me!
Ha! Ha! Ha! Ha!
Apalagi, marathon drama Joo Sang Wook sebelum masuk hutan, weeee!
 
 
 
There was an error in this gadget