Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Wednesday, January 25, 2012

SEGMEN BLOGWALKING & CLICKING BY FARAH



Hi,

Sebab tengah gigih berblog sejak akhir-akhir ni so kena la rajin-rajin naikkan traffic, yang penting buat entri bukan untuk Tiera sorang je yang baca...hehe. So adik Farah ni tengah buat segmen ni, so tak salah kalau join, tq ye Farah. Kalau nak join boleh klik sini.


My Name is Nurul Athirah Nordin

21 tahun (muda lagi ^_^)

12 June --------------------> Haa dah tahu wajib bagi hadiah, boleh hantar pos laju ye..akekeke

Berapa lama dah berblog?------> Dah lama dah sejak 2008 (4 thn) tapi dulu more like a diari, pastu stop in the middle sebab bz kekalkan pointer, pastu baru la start aktif tahun lepas.

Tiera buat entri tak tentu, depend on life experience. Kalau ada makan angin ke, something happens ke, tapi kalau tengok entri lama-lama macam tak mature lagi sekarang dah lebih berilmiah..hik,hik,hik

Harapan?

Kalau untuk blog ni------------------>At least ramai la follower and boleh buat ramai kawan,masih belajar berblog sebab dulu berhenti kejap pastu baru je start aktif tahun lepas sebab bz. Sori la kalau blog tak berapa menarik, akan dimenarikkan lagi. Insyaallah.

Kalau untuk hidup--------------------> Insyaallah nak jadi wanita yang solehah, jadi isteri, anak, kakak, kawan dan guru yang baik. Amin

Selamat Blog Walking, dan kalau rajin Follow le...TQ ^_^

25 comments:

  1. berjalan dari blog farah..untuk segmen yg sama

    http://manluqmancoolboy.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah.html

    ReplyDelete
  2. hye, dari segment yang sama...
    http://lurveelivestorys.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Tq, sy dah balas kunjungan korang. Rajin2 singgah lagi ye? ^_^

    ReplyDelete
  4. THANKS JOIN ! :D
    SENARAI NAMA PESERTA FRH DA LETAK DI ENTRY
    LINK AKAN DIUPDATE DRI SEMASA KE SEMASA :D
    SELAMAT BERBLOGWALKING (:

    ReplyDelete
  5. dr segmen yg sme...
    jmput singgah blog sy...
    http://awanbiruterluka.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking.html

    ReplyDelete
  6. from the same segment!
    http://airaamir.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah.html

    done follow u... XD

    ReplyDelete
  7. SoL pun join segmen ni. :)

    http://mohamadsolehin.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah.html

    ReplyDelete
  8. http://underskema.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah.html

    kita pun join tauu :) hi hi :)

    ReplyDelete
  9. blogwalking dr segment yng same:) slamat brknalan.

    ReplyDelete
  10. Wahh, tq support. Follow lew skali yer. I akn balas balik. Kalau ada cadangan ke apa2 jgn segan buzz Tiera. TQ ^^

    ReplyDelete
  11. menghadirkan diri di perhimpunan kawasan

    ReplyDelete
  12. Senyum sini !!

    http://gadislollipops.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah.html

    ReplyDelete
  13. yeah! I agree that prince yul should be with Chae-Kyung!

    btw,, snggah sni..

    >,<

    http://cerytara.blogspot.com/p/stuffs.html

    ReplyDelete
  14. Shiema singgah sini, senyum senyum, klik klik. JOmlah singgah belog Shiema. Click semua yang boleh Click ye : follow button, Like button and Iklan (:
    http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah.html

    ReplyDelete
  15. salam.. singgah dr segmen farah..=)
    http://qisatulhayati.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah.html

    ReplyDelete
  16. Okies, stakat ni semua y diatas dah Tiera lawat n follow. Kalau ada yang terlepas, sori la ye. byk sangat, silau mata..hehe TQ~

    ReplyDelete
  17. sy dtg dri segmen sme.. folo dah n klik iklan... salam pknalan... jemput2 singgah ek...

    ReplyDelete
  18. jenguk snie

    http://bakul2011.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking.html

    ReplyDelete
  19. Singgah dr segmen yg sama.
    Done follow you :)

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah.html

    ReplyDelete
  20. hai ! slmt berkenalan. saya tak sempat pon join, tp sy jalan jugak blog awak. done click iklan awak. jom g blog saya pulak meh =)

    ReplyDelete
  21. lezza dtg dr segmen yg sama
    done follow sini, dh clik2 apa yg patut
    my id: azil_ron

    do visit mine too:
    http://misslyzeer.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking.html?showComment=1327798692871#c3231977712185648154

    ReplyDelete
  22. Ok dh selesai mem'follow' korang diatas, keep on coming back ye?

    ReplyDelete
  23. singgah sini balas kunjungan
    done follow :)

    ReplyDelete
  24. hye. mimie dari segmen yg same. jom singgah ke blog mimie. done hit u back ! :)

    http://mymyadecerita.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking.html

    ReplyDelete

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget