Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Wednesday, March 30, 2011

Teruja~Teruja~

*excited *excited *excited @_@

Salam! (lompat atas bawah)

Haha, musti korang rase aku nih dh x betul sbb pasal ni pon ko nk excited ker? Mcm kanak-kanak rebina pgi first trip jer. Sbnr nye ari selasa ni aku kna pegi field trip ke Parlimen tgok para menteri bersidang 0_0 ~

Nape aku excited? Bukan aku x pnh p KL, berpuluh kali dh kalau dikira sejak sekolah rendah trip ngan family n mcm2 g. Tp jarang2 aku buleh pergi tanpa pengawasan ahli keluarga aku. Kami akan menginap kat IPG Kampus Bahasa Antarabangsa...hmmm aku rasa la kan ada ja kawan aku kat citu tp...aku tak ingat, wehh sapa blajaq kat maktab ipkba????bg tau cpt aku nk excited jumpa anda2 sekalian~!

Akhirnya tercapai hasrat aku nk pakai sling beg, bukan apa sbb malas nk bwk beg byk2 so takkan aku just nk hayun dompet kecik aku y buleh letak handset tu ja kowt? Oleh kerana aku planning nk bwk dua beg shja yakni bagasi n my sling beg makanya aku tak payah pening2 sumbat baju dah, semuanya bakal disumbat kedalam bagasi terbabit. Kot, kasut kuliah n so on~

Hope, aku akan fully enjoy this trip, bukan senang nk buleh berjalan free ni, bayar Rm 10 ja utk penginapan, susah ooo. Aduss, ujung minggu ni wajib balik umah amik bagasi tp asik ditakutkan oleh kemalangan2 nih buat aku seram sejuk je...tak pa2 relex doh, kita konvoi reramai la ujung minggu ni tak pe~

Daaa, dh2 jgn gelakkan aku dh...ckup takat gelak dpn latop sudah!

 Bersambung....~!
There was an error in this gadget