Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Sunday, March 4, 2012

1st Segmen:- Jom Review Blog Kami...

[ Ini adalah Sticky Post yang akan bertahan sampai 4 March, scroll ke bawah untuk entri terbaru ]

Segmen Ditutup!
Salam semua,

Hari Tiera teringin nak buat segmen PERTAMA sempena ulang tahun 100 Follower Tiera hehe (kanak-kanak Rebina, nak wat guane gak). Segmen ni ada kelebihannya, Tiera boleh tolong famous kan blog anda and thats mean win to win situation kan?



Apa yang Tiera akan lakukan, Tiera akan buat sticky post yang bertahan selama  seminggu untuk review blog korang. Setiap pos akan paparkan 5 blog (bergantung pada jumlah penyertaan)  dengan 5 kelebihan yang Tiera dapat kesan ok?

Syarat-syaratnya.

1. Wajib Follow Blog ni, tp kalau tak sudi tak pelah~ T_T
2. Copy Banner y Huduh kat atas ni dan buat satu entry bertajuk "1st Segmen:- Jom Review Blog Kami by Tiera " dan link balik ke blog ni.
3. Tag atleast seorang kawan. Ini akan membantu meningkatkan penyertaan dan ramai la y review blog korang. (tapi kalau malas apa bole buat)
4. Peserta lain boleh follow atau BW sesama korang ye. (*tak wajib)
5. Sila tinggalkan url blog kat kotak komen untuk Tiera terjah dan follow korang k?

Senang je kan? Tiera akan listkan blog korang dalam tab Exchange Link untuk peserta lain BW. ok tak?

Hadiah? Haha, follower meningkat je kot hadiahnya, ini hanya segmen, tak berdaya lagi nk buat GA.

P/S:- penyertaan bawah dari 5, automatik segmen ni batal.

Tarikh tutup:- 3 March 2012, pukul 12 tengah hari
There was an error in this gadget