Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Tuesday, July 19, 2011

Welcome 4th Semester...with tears~!

Salam,

Wahhh, inbox penuh outbox x dop pn....motif???


Ni la analogi for life untuk sem 4/2011 ni. Gila ah, cbuk gler sem ni, rasa mcm dh nk praktikum dah. Sem ni ada mikroteaching...kalau korang tak tau mcm realiti show untuk mengajar...urmmmm tu la y dbayangkan. Bayangn y nmpak skrg kami akan mengajar dlm studio, dirakam n lectr akan tgk dalam bilik gelap n akan ketawa kih3~ Malu*~*




Subjek pon killer semua, n baru je submit partner praktikum utk sem depan...best kan???? hahaha (totally lost)...lalala

Neko (oren) n Chibi (putih)

Anyway my A'tam selamat bersalinkan anak kembar warna oren n putih. Neko n Chibi...kiut~ Tp x sama langsung dgn A'tam y hitam kelabu tu. Ayahnya...hmm tak tahu le mana dia cari kucing putih oren ni...(geleng~)


Oh tak lupa jugak ngn roomate baru sy, Farah...Welcome to the club. Sori la akak ni mmg pemalu cikit (sambil kuis ujung meja n gigt jari) hehe. Akak? Alamak dh umur 21 last 12.6. 2011...tua dh...bole ngundi dah pon. Tp malas g la nk daftar, x smpt p pejabat post. Daftar undi x buat online ke...sgt malas la~

Anyway, esok bakal konvoi ke K.Trgganu minggu depan BIG ke Pulau P********n...erkk? Cibuk3x ^_^ enjoy je dh tingin sgt bercuti kat pulau..amek ko~


p/s: korang suka tak kalau korang dilayan mcm teksi, masa perlu je kita dicari. Masa senang teksi depan mata pn korang tak nk biarpun lbh senang n mudah n jimat masa. x pelik ke? Tu namanya org ignorence n should I say bodoh sombong? Hmm renungkn....peace ^_^

Group ala2 k-pop Malaysia amat menggelikan...Opppsss~

Salam semua...?


Haha tetiba teringat kat blog ak y bersawang selama beberapa bulan ni, Hari ni Father's Day so sy nk cakap sy syg abah sy n I never want anyone else to be my dad even dilahirkan semula...bole ke? (serius ni!)


Baru balik ke IPG for my 4th semester, urgghhh rase nk graduate la, la dh. (paham2 laa, ayat sama ja tiap2 mula semester)


Baru-baru ni tengah google around the internet nk cari Erul AF9 y katanya minat korea tp cakap helo dlm bahasa korea pun hampeh...malu bebenor. Anyway I'm not ur hater tp what I can say, usaha kna lebih dr org y bole ckp korea laju 200 kmph, baru korang boleh gelak jahat atas pentas...macam ni...(Muahahahahaha...tgok aku lagi tererrrr~)
Biar ak nk bg tips...amek la dr peminat utk menaikkan korang.


1. Nk tayang body? Uweksss bagi ada 6 packs dulu then talk.


2. Lagu biar kena dgn style. ni tarian dh sharp, besh tp menyanyi cam dangdut...hmmm


3. Kalu nk tiru sgt Korea, susah sgt bg artis Malaysia ni. Korang kena bagi peminat cakap 'wahhh gila hebat ah mamat ni'. Bukan sebab korang nyanyi or menari tp sebab korang usaha lebih dr orang lain cth mcm pandai cakap korea ke, more than one languange ke? Apa pun artis y pandai lg fans respect tp kalau pandai x kan jd artis kn...kn?


4. Not acting sebagai Gay's Magnet...get it? Eww~


5. Jgn berlagak mcm korang tau semua pasal dunia korea, mengaku lebih2 kat tv tp realiti...? fans lebih tahu.


6. Usaha kena lebih, bukan sekerat kek uhh?


Apa pun x suka langsung Gula-Gula, mcm makcik2 nyanyi dangdut...muntah ijau + Max 247...ughhh mcm kelab gay je, kerajaan patut banned diaorg. Tp kalu x topless sbg 1st impression x pe la...hello Korea tayang body sbb diaorg workout ok? Baik korang improve kan presentation korang geli ah aku tgk...plzzz~
There was an error in this gadget