Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Friday, November 2, 2012

Jamuan Akhir Sem

Salam,

Pejam celik dah 4 tahun setengah bertapa di IPG KSM tercintan ni. Baru-baru ni depan maktab Tiera ni tetiba ada kes cikgu kena sembelih! Real beb! Org tengah sibuk sembelih lembu dia pergi sembelih orang. Org besut terbaik ek? Nasib baik Tiera dok kat bandar. Metaliti kurang betul.

Anyway, event wajib setiap sem, kitarorg buat jamuan sem. Oleh sebab semua sibuk dengan praktikum untuk 2 bulan, maka jamuan ni simple sesimplenya. Kami semua pergi makan kat ISMA Cafe. Semua pesan chicken chop. Tiera n Cik Da je tetiba sesat makan Megi Ketam..haha jangan marah.

Ni le Meggi Ketam, terbaik~!
1st  time kot makan benda ni. Anyway tak puas, Tiera suka makan isi je bukan suka sgt korek2 dalam ketam tu, kalau ada 'org' tolong kopekkan n suap isi tu baru best. Harga? Rm12 y ni, ketam dia sekor kot. Meggi dia bukan pakai perencah megi tau, sup dia lain. Ok la, tp Tiera tak makan dah ase, mahal.

Pelik ke Tiera pakai contact? Ekeke~
5 tahun 1/2 bersama ngan korunk, banyak kenangan suka duka, Fighting!
Praktikum mate,Cik Da. dialah y mempengaruhi org utk makan megi ketam ni, teruja lah tu~
 
 
Nape la asyik teringat kat 'org' tu sejak akhir-akhir ni? Adoiii~
Bye.

Lama ek?

Salam,

Sorry la lame Tiera x update blog, busy kot ngan praktikum dua bulan.
alhamdulillah selesai sudah, dalam 4 hari lagi selesai lah selesai 6, tinggal setahun lagi sebelum ijazah dalam tangan. huhu~ 4 tahun setengah dah bertapa di IPG KSM tercinta ni.

Isnin paper kiler, rasa dah berdarah otak stadi (stadi muvie~ekeke)
Tiera, kau sgt rajin tp pointer ciput je~
Hari Raya Haji ari tu kitaorg raye biasa-biasa je, maklumlah tak de tok n tok wan dah.
Kitaorg qurban lembu kat Losong, Terengganu. Rumah Tok Wah (tok belah mak). Tiera tak tengok, kami melepak kat tangga rumah sambil mengunyah pastu jeling2 umah sebelah sbb lembu tu Qurban sebelah umah je, sempoi tak kitaorg?
 
Nampak je 'baik' tp tucin ni bg 'hadiah' kat ak, caitt~
 
Budak SPM, gud luck for exam. Tinggi dah dia~
Adohh, watpe gini, makin bulat!
My Mummy and daddy kat belakang, sedapkn mkn terus dr pokok~ hehe
Bakal jurutera nih. Org lain geng biru dia sorang nk kuning.
lastly, wif my adik bongsu, Balqis
Tu je, cuti nk dekat. Terpikir 2 benda, Bowling di TER and Jogging di Stadium Runtuh, Ganu.
 
Bye.
 
There was an error in this gadget