Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Monday, February 20, 2012

Game: The 50 truths.

Ok Tiera di tag oleh Ain . So ini rules nya: Once you've been tagged, youe are supposed to write a note about 50 Truths about you. At the end, choose 20 people to be tagged. You do not have to tag the person who tagged you.

1. Real name: Nurul Athirah
2. Nickname(s): Tirah/Tiera/Kak Long
3. Zodiac sign: Gemini
4. Male or Female: Female of coz...
5: Elementary school: SK. Syeksyen 19, SK. Pendang, Kedah.
6. High school: SMK Agama Kedah dan SK. Pendang, Kedah.
7. College: IPG Kampus Sultan Mizan, ganuu.
8. Hair colour: Proud of my Black hair~
9. Tall or short: Orang kata rendang jee.
10. Relationship status: Single

11. Sweats or jeans: Jeans!
12. Phone or camera: Both
13. Health freak: Entah tapi jarang demam pun.
14. Orange or apple: Tembikai dll.
15: Do you have a crush on someone: Yup... I guess hehe?
16. Eat or drink: Drink, tengah diet..haha diet la sangat
17. Silent or noisy: Both~
18. Pepsi or coke: Mineral water


HAVE YOU EVER
19. Been in airplane: Yup!
20. Been in relationship: No. Belum jumpa jodoh lagi, tak main la kapel2.
21. Been in a car accident: Yup, masa kecik2 dlu tapi tak teruk.
22. Been in a prison: Haha, I baik orangnya~

Firts?
23. First piercing: Not allowed, ikut budaya kaum lain!
24. First best friend: All people who friends with me.
25. First award: Pernah terima tapi tak ingat yang pertama, Anugerah 5A UPSR aci tak?
26. First crush: Banyak sangat tak ingat..
27. First word: Uwaaaa
!


Last?
28. Last beverage: Air Bandung
29. Last person you talked to in person: Iena Basir, my good friend.
30. Last person you texted: Iena Basir, suruh top up kan.
31. Last person you watched a movie with: My family.
32. Last food you ate: Rojak Ayam, kegemaran. Makanan orang ganuu~
33. Last movie you watched: Grave of The Fireflies...nangis ooo~
34. Last song you listened: This Love by Big Bang
35. Last thing you bought: Rojak Ayam le, beli kat cafe pas balik kelas tadi.
36. Last person you hugged: My parents sebab bertolak balik ke IPG.


Favourites
37. Food: Rojak Ayam, Nasi Daging (my mom version) dan banyak lagi yang halal2.
38. Drink: Semua yang halal diminum
39. Cartoon: Cartoon Network dan Nickelodeon
40. Flower: Rose dan Lavender
41. Animal: Kucing....! Exoctic animal pun like gak~
42. Movie: Romantic komedi dan movie yang boleh buat Tiera cakap "Wow!"
43. Colours: White, green dan purple
44. Subjects: Sejarah dan muzik (nanti kena mengajar subjek ni gak)


HAVE YOU EVER (put an X in the brackets if yes)
45. [X] Fell in love with someone.
46. [X] Celebrated birthday party.
47. [X] Had your heart broken.
48. [X] Went over the minutes/texts on your cell phone.
49. [X] Turned someone down.
50. [X] Broke someone's heart. (So sorry pd orang tu, sy tak berniat pun)


Ok, itu dia 50 truth about Tiera, malas nak details sangat, bahaya. Kalau ada yang sama sekolah ke let me know ok? Tiera kena tag 20 orang, banyak sangat, Tiera buat sepuluh, yang sepuluh lagi orang yang sedang baca ni ye, kalau nak, boleh buat, leave url kat komen so Tiera boleh jenguk nanti~

1. http://bakul2011.blogspot.com/
2. http://diaryzakiah.blogspot.com/
3. http://diarymrspurple.blogspot.com/
4. http://story-of-anisadilla.blogspot.com/
5. http://aquarestsadrenalin.blogspot.com/
6. http://saatindah92.blogspot.com/
7. http://cyunkann.blogspot.com/
8. http://ctrie.blogspot.com/
9. http://itsmetira.blogspot.com/
10. http://rara-zura.blogspot.com/



There was an error in this gadget