Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Sunday, January 29, 2012

Pemuzik Terhebat!!!

Salam,

Benci!!!!!!

Haha, ni semua pasal kelas hari ni lah!

Tiera ni kan amek coz muzik so hari ni ada kelas muzik, tajuk hari ni ye murid-murid adalah permainan alat perkusi~

En. Khir suruh la kami bertiga ke hadapan, main alat muzik Snare Drum dan Tamborin..Wahh kelas gitu. Jeng, jeng, jeng orang yang ketiga perlulah jadi VOKALIS sebentar dan saya sangat elergic dengan perkataan tu sbb Tiera x pandai nyanyi *artis dlm shower room je*

So kitorang semua dah panas punggung dah, dok kira-kira nak berebut je alat muzik tu, so nasib la kan sapa y kena nyanyi.

Sampai giliran Tiera, semua orang tak nak bangun lagi, rupanya diorang dah choopp awal-awal dah, tamborin semua ada kat tangan dh. TAK ACIII!!!!

Apa lagi I menyebai le..hehe malu I~

Masa test alat, tekun gila baca lirik~ wakaka
Sempat jugak korang snap ek?


Versi 3 jejaka kelas kami, muka excited kew?

Kesimpulannya, walaupun belaja muzik best, tapi kalau korang tak reti nak ke korang malukan diri sendiri kat depan orang lain...hahahaahahaha, dah tak betul dah~ ^^

P/s:- masa kat depan mic dok cakap dalam kepala * Semua orang adalah potato head, kentang blako~!*


There was an error in this gadget