Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Saturday, April 28, 2012

1st Segmen: Jom Review Blog Kami Part 4

Salam,

Review blog part 4. Enjoy~
Maaflah lambat but still, Tiera takkan buat-buat lupa~ TQ sebab sudi tunggu and follow~

16th Blog :- Blog Budak Sekolah


~ Blog ni ada status update tentang pemilik blog dia, so korang bley tahu mood dsbg.
~ blog ni lebih kepada diary tuan punya blog
~ penulisan dia macam penceritaan sikit
~ anyway keep it up
~ blaja rerajin jg lupa solat hehe~

17th Blog :- Solehah


~ Ok, ni header lama blog ni, y baru lagi comel so check it out!
~ She is a new blogger, so keep on supporting
~ sorry la lmbat load sikit blog @ my broadband y lambat tp post awk tak load2 so tak leh review banyak
~ Anyway try visit her ok?

18th Blog :- Donia Belog


~ Like her widget yang post gerak2 kat atas tu, senang nk review post menarik
~ Blog ni dh terima 3 award
~ post dia ringkas dan menarik
~ Blog dia pun tak serabut-serabut
~ Visit her..haha
19th Blog :- Yumida



~ Suka stail cartoon dia, menarik. Tengok jelah header dia
~ Post dia menarik dan ringkas
~ Banyak gambar memang layang lah g2
~ Rajin dia join segmen and stuff
~ Visit her~

20th Blog :- Lolipop Cinta


~ Tuannya beru umur 18 tahun
~ Mcm dh lama tak buat post baru, keep on writing
~ Minta maaf la tp kurang suka ejaan 'lew', 'pew' tolong baiki ye, susah nak baca.
~ Rajin join contest and segmen
~ Anyway keep it up k.


Maaf la kalau Tiera tegur pasal blog korang, kita sesama baiki cara penulisan kan? Anyway thanks for supporting!



~

DIY hiasan kasut....

Salam,

Oh...baru je jumpa satu kasut y comel dan selesa and plusss murah. RM 20 je atau lebih tepat RM19.90 haha.
Baru je beli, rupanya...fail~ Cuba tengok gambar kat bawah ape yang kurang?

notice that batu satu hilang?
So, puas la fikir nak pulangkan balik ke tak ke kedai tu? Sebab jauh la pulak nak balik ke kedai tu. Salah Tiera jugak sbb tak tengok betul-betul, stail berkenan amek terus~

Tetiba teringat koleksi riben yang Tiera beli kat popular KB (duit baucer buku). Apa lagi, google cari ikatan riben yang kiut-kiut and then buat. Hasilnya...taraaaa~

Warna kegemaran, baby pink and baby blue..kiut sagt.
Lepas puas mengikat dan menjahit begitulah hasilnya seperti diatas. Lepas tu Tiera gambakan ke kasut dan berikut hasil terakhir....

Cantik tak, comel plak~
Amacam, Tiera kagum plak..haha masuk bakul angkat sendiri. Sekarang ni tengah demam kawen n bertunang. Tiera pun tetiba suka buat craft utk wedding @ tunang...hehe. Latihan, latihan~


There was an error in this gadget