Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Friday, November 1, 2013

Meet My Cute Cats!

Salam,
 
Perkenalkan kucing-kucing peliharaan Tiera
 
Dulu suka sgt bela kucing tapi lepas mak Tiera lahirkan dua adik kecil so kena stop bela takut lelah. Jadi skrg diaorg dah besar-besar, abah Tiera beli kucing melalu Mudah.Com. Laman web ni best jugak sbb kita boleh cari macam2 benda dengan harga yang bole nego sbb beli dr org persendirian kan.
 
Hi korang, kite muda lg time ni.
Meet A'tam. kucing baka Domestic Long Hair.
Ayah A'tama baka flat face tapi campur ngan mak dia so x flat face mana jadinya.
Kami beli dengan harga RM100 ++.
Gambar ni masa umur dia dalam 1 tahun.
Sekarang dia umur dlm 5 tahun.
Ekor dia sangat kembang Tiera panggil feather duster, asik tepacak je.
Mata dia sangat bulat dan suka buat mata merayu macam puss in boots tu. geramm~
Tak suka di pegang tapi suka duduk atas riba orang.
 
Apa tengok2? Tau la kite comel pon.
Meet Kembang.
Tiera bagi nama ni sbb dia la yang paling berbulu kembang di kalangan adik-adiknya.
Berjantina perempuan dan yang ni anak A'tam yang kali berapa...err lost count.
She's a complete replica of A'tam (sebijik masa A'tam muda2 dulu)
A'tam pragnent skali lg dan dia dipulaukan A'tam.
Sian dia, isk2~
 
 
Bwekk~!
 
Baru-baru ni lahirlah 3 ekor anak A'tam yang baru.
Lain terus corak dia dari mummy dia.
 Kucing mana la dia jumpa kali ni. huhu.
A'tam sangat suka menjelis lidah nya pada sesiapa dia jumpa.
 
 
 
Baik tak saya? Baik kan? Hehe
 
Akhirnya, Kembang diterima semula oleh A'tam.
Kembang pun jadi kakak yang baik, tolong jaga adik-adik masa mummy dia keluar pergi makan.
 
Kite suka dgn akak kite, jgn jeles. *Roll, roll*
 
Eh, ni mummy ke akak ni. Same je...lantak lah. *roll again*
 
 
Kitten yang putih ni nak bagi nama Awan la, putih bersih gitu.
Suka sangat dia gomol2 ngan akak Kembang dia.
 
We are happy family~
 
Rasanya kitaorg tak larat nak jaga semua anak-anak dia.
So kalau siapa-siapa yang berminat nak beli bole la komen kat bawah.
Tapi kena tunggu dulu besar sikit.
 
 
There was an error in this gadget