Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Thursday, January 5, 2012

First Week

Salam,

Bersua lagi kite-kita. Baru tiga hari ada kat asrama dah nak balik...errr..hehe yelah I ni manje, manje ngan family. Kalau tak ngan sapa la kan?

Ok la jugak kan, banyaksubjek PJ la sem ni. Baru first week dah kena buat kena buat kertas kerja ke mana-mana tempat lawatan. Cadangannya ke KSN Bukit Jalil ...ok x? Jalan lagi le kita nanti...wait for the broadcast in my blog. Insyaallah bulan Febuari ni kot sebelum praktikum bermula pd bulan Mac nih.

Kompleks Sukan Negara, betul tak?
Oleh sebab Tiera secara tak sengaja dipilih jadi AJK Keceriaan, fuhh nasib baik la.  Udah le second day kena buat jadual bertugas, nasib baik Kinah tolong Tiera, kalau tidak arwah le.

Lepas balik cuti pakat chubby-chubby belaka ek, termasuklah tuan empunya blog nih. So azam 2012 semestinya akan tercapai utk kurangkan berat badan. Sem ni subjek olahraga, kurus la sikit noh Cik Tiera.

Credits~

Pas ni nak jogging selalu, jangan makan lepas maghrib, jangan tido lepas makan, makan berpada-pada, minum air banyak-banyak dan ganti dengan skipping 50 kali kalau tak jadi jog...haha!

Nyum, nyum~
Soalan pertama Lecturer bila masuk kelas...."Sapa yang dah bertunang ke, dah kahwin ke angkat tangan"

Fuh cepu emas betul soalan tu, malangnya bagi keempat-empat lecturer tu, semua warga KS 2 semua single lagi tapi half of them not available nah. Admin ni bila agaknye ye? Hehe. (lalala~)

Apa-apa hal pon, glad to meet my friends again, my roomate jugak ye. Akak serius nak beli Samsung Galaxy Y tu, bole bg murah..heheh~ Sirius, sirius.
There was an error in this gadget