Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Sunday, March 4, 2012

1st Segmen:- Jom Review Blog Kami...

[ Ini adalah Sticky Post yang akan bertahan sampai 4 March, scroll ke bawah untuk entri terbaru ]

Segmen Ditutup!
Salam semua,

Hari Tiera teringin nak buat segmen PERTAMA sempena ulang tahun 100 Follower Tiera hehe (kanak-kanak Rebina, nak wat guane gak). Segmen ni ada kelebihannya, Tiera boleh tolong famous kan blog anda and thats mean win to win situation kan?



Apa yang Tiera akan lakukan, Tiera akan buat sticky post yang bertahan selama  seminggu untuk review blog korang. Setiap pos akan paparkan 5 blog (bergantung pada jumlah penyertaan)  dengan 5 kelebihan yang Tiera dapat kesan ok?

Syarat-syaratnya.

1. Wajib Follow Blog ni, tp kalau tak sudi tak pelah~ T_T
2. Copy Banner y Huduh kat atas ni dan buat satu entry bertajuk "1st Segmen:- Jom Review Blog Kami by Tiera " dan link balik ke blog ni.
3. Tag atleast seorang kawan. Ini akan membantu meningkatkan penyertaan dan ramai la y review blog korang. (tapi kalau malas apa bole buat)
4. Peserta lain boleh follow atau BW sesama korang ye. (*tak wajib)
5. Sila tinggalkan url blog kat kotak komen untuk Tiera terjah dan follow korang k?

Senang je kan? Tiera akan listkan blog korang dalam tab Exchange Link untuk peserta lain BW. ok tak?

Hadiah? Haha, follower meningkat je kot hadiahnya, ini hanya segmen, tak berdaya lagi nk buat GA.

P/S:- penyertaan bawah dari 5, automatik segmen ni batal.

Tarikh tutup:- 3 March 2012, pukul 12 tengah hari

32 comments:

  1. cepat-cepat join :D

    http://namaakuhanna.blogspot.com/2012/02/1st-segmen-jom-review-blog-kami-by.html

    ReplyDelete
  2. salam,.saya join

    http://nurfarahinyusof23.blogspot.com/2012/02/1st-segmen-jom-review-blog-kami-by.html

    ReplyDelete
  3. join, =)

    http://myieracarrot92.blogspot.com/2012/02/1st-segmen-jom-review-blog-kami-by.html

    ReplyDelete
  4. join sini..:)

    http://lurve4chenta.blogspot.com/2012/02/1st-segmen-jom-review-blog-kami-by.html

    ReplyDelete
  5. Ain join :)
    http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/02/1st-segmen-jom-review-blog-kami.html

    ReplyDelete
  6. Hehe.Saya join segmen akak :)

    http://khairunnisa-myonlinediaryii.blogspot.com/2012/02/1st-segmen-jom-review-blog-kami-by.html

    ReplyDelete
  7. join! :)

    http://eliaramissm.blogspot.com/2012/02/1st-segmen-jom-review-blog-kami-by.html

    ReplyDelete
  8. http://itsmetira.blogspot.com/2012/02/1st-segmen-jom-review-blog-kami-by.html

    join jugak , saje carik kawann .. heee :)

    ReplyDelete
  9. heyy , great ! i'm in :D

    http://ketamketipkukukaki.blogspot.com/2012/02/1st-segmen-jom-review-blog-kami-by.html

    ReplyDelete
  10. joinnnn yer

    http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/02/1st-segmen-jom-review-blog-kami-by.html

    ReplyDelete
  11. http://fatin115shahira.blogspot.com/2012/02/1st-segmen-jom-riview-blog-kami-by.html

    LALALALALA
    nak join segmen ni :)
    hehehe

    ReplyDelete
  12. Tehaa join :)


    http://tehaalarh.blogspot.com/2012/02/1st-segmen-jom-review-blog-kami-by.html

    ReplyDelete
  13. join it !!
    http://cadburypahetdotcom.blogspot.com/2012/02/1st-segmen-jom-review-blog-kami-by.html

    ReplyDelete
  14. Wahh, dpt smbutan jugak ye? Ok Tiera dah follow y kat atas2 ni. Tiera akan review blog korang secara slow2 dlu ye?

    ReplyDelete
  15. Saya join..

    http://princessaliessa.blogspot.com/2012/02/1st-segmen-jom-review-blog-kami.html

    ReplyDelete
  16. Lieyna join :)

    http://lieyna-story.blogspot.com/2012/02/1st-segmen-jom-review-blog-kami-by.html

    ReplyDelete
  17. http://cookieswootwoot.blogspot.com/

    Saya Join Jugak .<3

    ReplyDelete
  18. http://cyunkann.blogspot.com/2012/02/1st-segmen-jom-review-blog-kami-by.html .
    oke , dapat komen pun !! Ann join !!

    ReplyDelete
  19. Saya join yeye ^_^

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/02/1st-segmen-jom-review-blog-kami-by.html

    Meh la follow saya...

    ReplyDelete
  20. perghhh akak hanna (misshannajr) jd org pertama yg join ekk...gud luck yer akak...

    ReplyDelete
  21. akak join yer tiera....

    http://slumberzgurll.blogspot.com/2012/02/1st-segmen-jom-review-blog-kami-by.html

    ReplyDelete
  22. Ok, done follow y diatas...fuhh penat hehe

    ReplyDelete
  23. join:

    http://umikasum.blogspot.com/2012/02/1st-segmen-jom-review-blog-kami-by.html

    ReplyDelete
  24. http://mymyadecerita.blogspot.com/2012/02/1st-segmen-jom-review-blog-kami-by.html

    join here ~

    ReplyDelete
  25. http://mymyadecerita.blogspot.com/2012/02/1st-segmen-jom-review-blog-kami-by.html

    join here ~

    ReplyDelete
  26. join
    http://cikharty88.blogspot.com/2012/02/1st-segmen-jom-review-blog-kami-by.html

    ReplyDelete
  27. sy join ^_^

    http://luvlypolkadot.blogspot.com/2012/02/1st-segmen-jom-review-blog-kami-by.html

    ReplyDelete
  28. sy pown nak join :)

    http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/02/1st-segmen-jom-review-blog-kami.html

    ReplyDelete
  29. joined

    http://aquarestsadrenalin.blogspot.com/2012/02/1st-segmen-jom-review-blog-kami-by.html

    ReplyDelete
  30. join:)

    http://nanakimie.blogspot.com/2012/02/1st-segmen-jom-review-blog-kami-by.html

    ReplyDelete
  31. Dilaz join
    id follower:dilazfamily
    http://mamaqiscontest.blogspot.com/2012/02/1st-segmen-jom-review-blog-kami-by.html

    ReplyDelete
  32. hi,
    saya join!

    http://joinsharefun.blogspot.com/2012/02/1st-segmen-jom-review-blog-kami-by.html

    thanx!

    ReplyDelete

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget