Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Saturday, December 22, 2012

A Year....!

Salam,

Pejam celik dah nk abis cuti sekolah, kurang dr dua minggu je lg. Entah apa la berita ngan bilik Tiera kat asrama. Dah lma duduk bilik y sama kena pindah bilik lain pulak. Apa-apa pun cuti kali ni semua auntie and uncle tya...ehh kak long dah keje kan? Wahaha...I wish untie/uncle.

Baki ada lg setahun je. Yang tak sanggup tu adalah praktikum 3 bulan di sekolah..huhuhu. Syok gak jawab...ada setahun je lagi...

Semoga setahun tu akan berlalu dgn cepat. Semoga Tiera dpt jumpa 'someone' cpt2. Semoga dpt praktikum cemerlang. Semoga dpt cari point tesis yang best.

Pendek je entri kali ni, have a nice holiday!

p/s: Kenduri cousin kali ni Ustz Azhar Idrus jd jmputan sbb cousin mmg selalu pergi dgr dia ceramah. So bila pihak perempuan dtg mengantar terus excited nak bergambar...sabor2~ hehe

Tuesday, December 11, 2012

Please, please, please!

Salam,

Cuti ni mmg tak tau nak buat apa dah. Adik baru balik dr Lowyat tp lupa nak pesan sesuatu yang amat penting utk dia beli kat sana. Expenson Pack utk The Sims 3...huhu. Bosan dh dok main y basic punya. Sesiapa y ada EP utk The Sims3 bole la kongsi ngan saya, mana-mana pun tak pe. Nak jual y used punya sy ok je expecially kalau y Sims 3 Season atau Supernatural. Kat tempat sy tinggal ni susah sikit nk dpt game tu. Anyway pelik pulak kalau anak dara ni nak p cari game kat kedai2 game kan?

Please Reply ASAP. Kalau nk kongsi free pun tak pe. contact I tau.
There was an error in this gadget