Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Thursday, February 2, 2012

Elaun Oh Elaun~

Salam semua penonton...

Bertemu lagi kita dalam segmen Elaun IPG....


See??? Mogok kang!
 Hari ni hari khamis dan seperti yang dijanjikan, elaun sudah memenuhi tabung BSN ku. Tapi.................

Awat yang sikit sangat ek? IPG Kota Bharu lebih RM700 dr yang IPG kami????

Ohhhh, baru dapat elaun dah rasa macam dah pokai, bye-bye KB sem ni kita takkan berjumpa lah. I malaih nak tabur duit kat KB Mall dan Tesco. Tiera mesti dapatkan penjelasan kemana menghilangnya RM700 yang dikhabarkan melebihi elaun kami di IPG KB. Adakah kami belum dapat lagi atau memang takkan dapat...*tettt*

Udahlah nak pergi merata sem ni, praktikum lagi, kang tak pasal-pasal BBM tak dak masa mengajar. aahahaha...kepala saya sudah *ting tong*

Selamat tinggal F.O.S, selamat tinggal BIG Apple, selamat tinggak Reject Shop, selamat tinggal Tesco, Selamat Tinggal Padini (padahal tak pernah masuk pun kedai ni, saja teringin nak sebut).

Uwaaaaaa. T_T

***Bertemu lagi disegmen yang sama pada semester hadapan bulan yang kedua, masa dan tempat yang sama. MC nak pergi melayan perasaan sebab kena dump dengan duit. $_$ (Tiera Mata DUITAN)***
There was an error in this gadget