Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Saturday, October 26, 2013

The Longest Giveaway Ever by Ain

Salam,
 
 Jom Join?
 


Nak join? Klik Banner diatas...
 
Tarikh Tutup : 25 Dicember 2013
 
Banyak hadiah menanti.

What Am I Doing Here Right Now?

Salam,
 
Hadoiii, exam akan bermula pada 6/11/2013. Mood nak baca buku pon belum mari sebab kawan-kawan tengah berguling-guling di rumah masing-masing.
 
Tiera pulak terpaksa...err terpaksa ke atau harus datang balik ke IPG sebab kena amik draf tesis dari pensyarah. Kalau lambat susah pulak nak jilid nanti. (Ni semua sebab kau tesis!)
 
So sekarang tengah menaip dan improve blog sensorang dalam bilik. Roomate? Herghhh, org balik IPG dia pulak pergi menghala ke rumah Tiera sbb nak pergi festival katanya. Huhu~
 

Budak penyibuk di belakang

 
Minggu study week, mana ada kelas. Kelas ganti ada tapi lambat lagi. So buat apa kat sini? Ntah, buat tahik mata kot. Nak p jalan-jalan duit pun tak de, harga barang naik...grrr
 
Kat umah, family sibuk renovate taman di halaman.
Haha guess what tetiba hobi Tiera adalah Gardening. Minat la jugak sampai kenal jenis-jenis tanaman. Kitaorang pergi beli pokok, pasu, tanah, kutip sabut kat  kedai-kedai jual santan (heheh).
 
Semangat ni however ada musim, contohnya 'musim mencantas' biasanya abah Tiera yang mulakan dulu, kalau ada pokok mati ke apa ke dia akan selamba buang dalam tapak pelupusan rumah kami. So secara automatic, mummy Tiera akan turun untuk menyelamatkan pokok-pokoknya.
 
'Musim renovate' time semangat + duit ada nak cantikkan taman datang 100%. Time ni semua jalan, apa yang kitaorang plan akan jadi kenyataan. So sekarang ni boleh kata macam tu la. Mummy Tiera merealisasikan projek tamannya menjadi kenyataan.
 
Nak balik, tanam rain lily Tiera, Tak sukanya bila ada benda di rumah yang berubah masa Tiera tak de. Nak terlibat jugak!


There was an error in this gadget