Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Friday, October 30, 2009

Drama Nite...my memories


Salam, tempoh hari, Selasa malam chewaah kami sume memang gempak ah, drama nite kami berjalan lancar sesangat. Apatah lagi kamu dapat nombor tiga, tapi org yang nak sangat no satu x dpt pun no yg dia nak tu. Apa2 pn blog I bukan tempat bergosiip@timbulkan gosiip key? So hamba sebagai hulubalang kepada Sultan Mahmud menjalankan tugas dengan baik, malam tu memang I akui, gembira sgt2. Oleh sebab part pertama 2 I ngan Zati tak ada part lg so tgas kami adalh menjatuhkan bulan bintang disaat Tun Teja dan Hang Tuah berasmaradana kat taman, hehe. Lepas tu apa lagi berlari turun la, part kami plak lepas tu. Apa pun cam tu lah..tahniah kepada semua yang terlibat n for Ina tak sangka hang ni hebat jugak ek, dpt best actress lagi. Apa pun best kalu ada lg Drama Nite.

I luv it! Lepas ni rindulah nak wat mende2 cam ni lg so hargailah memori kita bersama. Tengokla lepas ni bila kita dah nak keluar IPG ni, kita akan rasa menyesal dengan apa yang dah kita buat, tambahan kalau tak hargai memori yang kita kongsi ni. Bila dah masuk mengajar nanti kita akau rindu kawan2, sebab mana dah orang nak teman kita bergosip, teman pergi shopping ke, teman nak ketawa2 selalu. Cikgu2 kat sekolah tu bukan sebaya dengan kita, masing2 sibuk dengan family. Masa tulah korang akn menyesal, rindu kat semua yang kita lalui ni. Jadi sesama kita mintak maaf, kosong2 ek. Apa-apa yang aku cakap yang boleh diguna pakai, renung2kan lah dan selamat beramal...:)

There was an error in this gadget