Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Wednesday, June 6, 2012

Alamak...haiwan mengamuk!

Salam,

Pas balik dari KL bosan plak tak tahu nak buat apa. Cuti ada baki seminggu lebih lagi...eh? Kenapa? Haha, IPG cuti lebey seminggu ok, cuti sem. So pada suatu petang yang damai haiwan-haiwam dirumah mula memberontak dan meronta-ronta nak keluar dari sangkar masing-masing. Sebab abah pun dah sudah misen rumpu so kami pun biar la diaorang ber'party' kat halaman rumah. Tengok jelah gelagat diorang.

Ni 'Shake' and anak dia 'susu'..emmm sedap
Anak A'tam y baru, nama pun tak letak lg, malas nak pikir~
Yang ni manja sangat n takut ngan orang~
Yang ni tengok pun tahu, suka belagak berani.
Dia suka gigit jari orang tapi y paling mesra.
Dah comot dah 'susu', buas sangat.
 Tu je, haha~

Punjab Wedding, korang penah ke pergi?

Salam,

Masa hari last kitaorang di KL sambungan dari Tanjong Malim, abah ke wedding anak boss dia. Mak cakap boss dia encem ooo, sebab ada mix ngan punjab....Tiera pun kurang pasti sebenarnya. Punjab Islam kot~

Memang meriah le, rasa macam pergi ke kenduri kaum india plak, semua yang hadir mostly ialah kaum kerabat dia la, y orang 'pior' melayu cuma 2,3 kerat je. Gila ensem yang lelaki, perempuan pulak lawa-lawa. Tapi kalau nak buat suami or bini cam tak kena je ngan kita 'sep-sep' melayu ni. Tinggo kot diorang, badan pulak stail rangka besar. So Tiera jamu mata n mulut (makan nasi beriani ayam tandoori kot..perghhh). Nasi tu tak sempat nak snap, kang ada kata kita perak pulak..hehe. Anyway congrats tu them.

Feisal & Hidayah
There was an error in this gadget