Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Sunday, October 20, 2013

Grand Dinner 2013 and Farewell~

Salam,

Akhirnya smpai jugak 17 Oktober 2013, hari dimana y x pernah bersolek ala2 artis melaram sehabis mungkin termasuk tuan puanya belog ini.

Tanggal hari tersebut Tiera dan 10 orang rakan sekelas tlh menghadiri jamuan batch yang meraikan tamat pengajian kami PISMP sem 8 selama 5 tahun  setengah utk bergelar sbg guru. Hadoii berjangut akak tunggu grad ni tau.

Anyway, venue kami adalah di sebuah hotel 5 star iaitu Perdana Hotel, Kota Bharu, Kelantan. Perghhh makanan dia punya la banya siap ada station2 lg. Station sup and ulam2. Station Nasik and lauk pauk dan tak dilupakan station dessert serta unlimited access of ice cream 6 perisa....muahaha naik la berat badan kau.

Meh kita layan posing-posing tetamu turtamanya tuan belog ni...layannnn~


Moments before sampai red carpet~
First time pkai shawl dgn yakinnya. Shawl dr Zorascarf. Baju hasil consultation mummy I, ce teka beli kat mana kalu ckap mesti terkezut..haha.

jgn main2 ada red carpet ooo, karpet warna merah.....

the venue, cantik2~

Antara makanan yang akak hamek~ hamek kau.
Ada coklat fountain bagai, so apa lg, kek, ice cream kalu bole ngan nasik2 tu nak tadah coklat.

Rakan2 seperjuangan, ada y dah bergelar puan dan bakal puan...hehe
Hanya separuh yang tinggal, separuh lagi bergolek di rumah masing2...:-P
Calon-calonnya...gud bye and will miss you guys~
Begitulah ceritanya, time org nangis2 mengenangkan akan berpisah x lama lagi, kami dua tiga orang lari keluar amek kesempatan tgkp gmbr. Masuk2 buat muka poyo je. Haha, naseb baik x tunggu kalu tidakkk~
Anyway tetap sedih cuma x tunjuk, tunjuk dalam hati je.
 
Dinner itu sgt best sbb bole melawa wif friends...haha
 
Credit gambar to my friends.
 
 
There was an error in this gadget