Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Friday, July 3, 2009

Back to StuDy, Back to IPGM!

Ohaiyyo!


Well it has been awhile,

internet prob skit kat asrama...memang tak de langsung linenye, susah betullah bila macam ni, bukan nak kata tapi benda tu kan asas di sebuah maktab, abis takkan nak biar semua pelajar pkai broadband bukan semua mampu. Teruk jugak kadang-kadang air pun takde, tapi tak salahkan pihak maktab 100% gak.


Anyway, I'm back to the IPGM, to continue my study for sem 3! Hah, dah jadi senior dah...tapi ada satu benda lagi, sem ni jugak kami akan terima pelajar baru, junior kami! Dengan masuknya pelajar baru dengan rasminya kami menjadi senior..hahaha (berlagak!) Bukan senang gak jadi senior ni, kena urus diaorang sementara diaorang nak belajar menguruskan diri sendiri ni. Keputusan exam x dengar khabar berita lagi, 8 Julai ni baru tahu. Berdebar-debar rasa harap tak jatuh dari 3.5 dah la. kalau tidak kalah la I dengan si dia, kena lak belanja dia makan..hehe.


Relationship ngan kwan2 ok jer. Sejak akhir-akhir ni I lebih senang dengan bersama dengan Cik Da, she is nice and nice...hehe. Well everyone is nice but selesa bila bersama dengan dia harap persahabatan kami kekal selamanya insyaallah.
There was an error in this gadget