Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Thursday, September 13, 2012

Tolong Kejap boleh? Please

Salam, nak mintak tolong sekejap je.

Drama on line, insyaallah akan mula diisi.Tapi still keliru, cerita mana yang patut Tiera karang. Sekarang macam banyak idea pada Cintaku Cinta Dia. Suka ada twist sedey-sedey ckit ni..hehe. Bayangkan lah Khairul yang sengal sikit ni pasal mende remeh je dia sanggup hantar orang lain menyamar jadi bakal tunang dia,pastu Izzat ni pulak jenis cool and matang (my taste sgt) pulak sebab trauma n hampir bunuh diri mulakan hidup baru dalam hidup orang lain dan jumpa erti cinta sebenar. Tengok-tengok kena berdepan dengan realiti. Haha semangat.

Kalu rajin boleh baca dua sinopsis ni di SINI dan SINI. Pilihlah mana yang korang suka pastu Tiera akan cuba hasilkan cerita yang menarik. TQ so much. Komen "Nak y ni!" pada sinopsis yang korang suka. Kalu ada idea jalan cite nk bg pun lg best.

Tak ada hadiah pun, cuma boleh la korang baca novel ni nanti, kalu nak share kat blog korang pun boleh gak.


No comments:

Post a Comment

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget