Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Friday, November 2, 2012

Lama ek?

Salam,

Sorry la lame Tiera x update blog, busy kot ngan praktikum dua bulan.
alhamdulillah selesai sudah, dalam 4 hari lagi selesai lah selesai 6, tinggal setahun lagi sebelum ijazah dalam tangan. huhu~ 4 tahun setengah dah bertapa di IPG KSM tercinta ni.

Isnin paper kiler, rasa dah berdarah otak stadi (stadi muvie~ekeke)
Tiera, kau sgt rajin tp pointer ciput je~
Hari Raya Haji ari tu kitaorg raye biasa-biasa je, maklumlah tak de tok n tok wan dah.
Kitaorg qurban lembu kat Losong, Terengganu. Rumah Tok Wah (tok belah mak). Tiera tak tengok, kami melepak kat tangga rumah sambil mengunyah pastu jeling2 umah sebelah sbb lembu tu Qurban sebelah umah je, sempoi tak kitaorg?
 
Nampak je 'baik' tp tucin ni bg 'hadiah' kat ak, caitt~
 
Budak SPM, gud luck for exam. Tinggi dah dia~
Adohh, watpe gini, makin bulat!
My Mummy and daddy kat belakang, sedapkn mkn terus dr pokok~ hehe
Bakal jurutera nih. Org lain geng biru dia sorang nk kuning.
lastly, wif my adik bongsu, Balqis
Tu je, cuti nk dekat. Terpikir 2 benda, Bowling di TER and Jogging di Stadium Runtuh, Ganu.
 
Bye.
 

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget