Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Wednesday, January 25, 2012

Jalan-jalan Cari Makan

Salam,

Lama dah dok peram cita ni, dua tiga hari lepas lagi. Kami pergi berjalan-jalan lagi ke Rhu Muda (kot)  mencari kedai nasi dagang kegemaran abah. Sebelum ni selalu je makan tapi mimpi apa tah kali ni. So kami bertolak la kononnya nak sarapan tapi keluar rumah pun dah pkul 9, lambat dah....hehe

Rupanya abah ingat kedai tu kat Chendering, rupanya jauh lagi jalan ke Dungun nuh~

So, tanpa hesitate abah pecut je ke Rhu Muda (kot). Sampai lah ke kedai yang tak tahu nama gapo ni tapi korang kena spot la signboard ni, tak pun cari je kereta banyak-banyak kumpul situ. Kedai makan ni dekat dengan Pasaraya A.W.A.K @ Abdul Wahab.

So dah terlambat, nasi pun kami last customer yang habiskan nasi dagang tu. Sedap walaupun dah sejuk.




Kuah dia letak asing dalam mangkuk lain~


Nyum~!


Sempat lagi diorang beach walking kat belakang kedai ni, tak leh mandi ye~

Dlm tgh pokai sempat lagi noh~ kain ni memang meggoda kalbu ^_^
hadiah utk hari pertama praktikum nanti..yea!

Yeaaa, Makan Lagi~ Gemuk Lagi~!!!! T_T

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget