Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Saturday, January 28, 2012

Family Day...ye ke?

Salam,

Sempena hari terakhir cuti sekolah, abah Tiera ni memang dah jadi kaki berjalan sini,sana dah. Pagi-pagi dia tanya "Kak Long, hari ni nak pi mana?"

Balqis plak "Kak long! Nak p jogging!" Kelas kau Balqis, akak kau pun malas nak berjogging. Udah la tengah mamai-mamai lagi time tu.

So, mak mesej le sepupu Tiera yang digelar Abang E....dia cakap boleh je pergi berkelah, BBQ jom?

Tapi entah macam mana pukul 3 baru kompem nak pergi ke Pantai Merang, jalan kearah Besut. Iye la hari tu hari Jumaat.  Kelam-kabut la Tiera keluar pergi beli bihun n bahan nak buat sandwich.

So ini lah hasilnye~

Ni keje kami org pue pagi tu. Buat kerepek pisang tanduk..sedap~!



Sempat lagi perahsan~

Adikku yang sengal~

Ahh candid, nasib baik sempt senyum. *pedulikan gaya tu...

Budak-budak semua pergi serbu air, no swimming ek..bahaya tau.

Abang E, mastermind segala~
Plain ikan Bakor~

staker makanan...wahaha~

Ada kerang bakar n satey lg. Balik pkul 7, gelap sudaa~

Best la jugak...lama tak kumpul dua family sebab masing-masing bz la katakan. Kami org pue tukang makan je sebab yang masaknya orang lelaki...haha tukar peranan kejap~

Enjoy...^_^

3 comments:

  1. done follow sini

    btw, bestnye family day :)

    ReplyDelete
  2. Haha,family day y simple jer sbb rushing~ TQ

    nurpiska: bakor terus tanpa ada rencah pastu cicah ngan kicap pedas..perghh~

    ReplyDelete

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget