Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Saturday, January 28, 2012

Segmen:- Jom Tambah Follower by Haris Kaito

Salam, Join lagi satu segmen, kalau sesiapa nak join gak dipersilakan. Malas nak bebel banyak-banyak, penat gelak tengok spontan. Korang bacalah syaratnya, hameekkk kau!



Syarat2nya:


1.Mesti Follow blog Haris Kaito.

2.Buat satu entri dengan tajuk JOM TAMBAH FOLLOWER!

3.Copy banner kat atas dan paste kan dalam entri JOM TAMBAH FOLLOWER!

4.Pastikan korang letak link ini dalam entri JOM TAMBAH FOLLOWER!

5.Tak perlu tag sapa2.Tapi kalau korang nak tag jugak Haris tak kisah.

6.Letak link entri korang kat bahagian komen bawah ini!





Mudah jer kan?Jadi join lah cepat-cepat!Tarikh tutup belum ditentukan.
X kena bayar pun..free jerk..kih,kih,kih

5 comments:

  1. wow.blas knjungan dtg dr segmen same..follow sekali..

    ReplyDelete
  2. dtg bls kunjungan...thanx follow...sy follow sini juga :)

    ReplyDelete
  3. syieda datang balas kunjungan di sini... =.=

    hai... =.=

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget