Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Friday, February 3, 2012

Kenangan Form 5 AJL-22

Salam,

Teringat lagu band kegemaran Tiera. All time fave la kiranya. Suka ngat bila dia menang AJL time tu, pastu macam senyap je ek? Haha penangan orang menang, mcm sumpahan pulak. Dah kurang dah lagu best dia. Enjoy~



Ni satu-satunya band Malaysia yang Tiera minat...minat...minat..lalalala. Sekadar minat je (drummer n vokalis dia encem gak~) Huhuhu

2 comments:

  1. best giler lagu ni......
    suka si rich tu, dia senyap maybe sbb dia kawen kot.
    tapi rasanya diorg ada lagu bru

    ReplyDelete
  2. Aaah, ada lagu baru tajuk Pengganti. Album terbaru rasa tajuk Remain Unknown 2008 kalau tak silap. Yup Rich dah kawen T_T (why?!!).

    ReplyDelete

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget