Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Wednesday, October 5, 2011

JaPan AnImE CraZe~!

Salam,
Korang, blogger ni bru je lepas menyumbang suara merdu ni untuk Hari Inovasi peringkat IPG...hebat x? Hebat kan? Hehe~

Alaa, x pnh bg tahu kan? Kita adlh salah sorg ahli koir maktab (senior/pro) tp skrg dh beransur-ansur undur diri sbb nk biar junior ambik alih. Tahun dpn dh praktikummmm...Y_Y

Smlm tgh syiok lyn youtube tetiba pulak tgk top 10 anime y paling best pnh ditonton. Kita pn x nafi, anime jepun (movie shj) memang best sbb mesej dia x terhad pd cinta semata-mata. CInta pd alam pn jd bahan tau~

Stakat ni baru cover cite Ponyo, Spirited Away dan Grave of the Fireflies (sedey sgt citer ni, kompem nangis).

Ni la citer Ponyo, comel x? Dia anak ikan duyung....

Korang tak terliur ke tgk Ramen dia? Gila nampak sedap (ke dapur msk megi) ^_^


Memula mcm seram je...


Byk watak y menarik, pengajrn dia pun byk..jgn makan byk..haha~


Citer ni la y paling sedeh dlm byk movie Y_Y

Citer ni last tgk masa form 1? Lupa dh...

Grave Of The Fireflies ni citer pasal kesusahan masa zaman perang jepun. Dua adik beradik ni berhijrah untuk elak perang dan kebuluran. Susah payah diaorg berdua memang menyedihkan. Bygkan kite baru form 1 dah menangis gila2  Nak ulang dua tiga kali pun tak sanggup sbb kesian sgt kat depa. Sampai fruit drop kegemaran adik dia pun jd cita sbb susah nk dpt masa perang kan? Sedeh sbb adik dia last-last mati...tak lama kemudian abg dia pun menyusul...uwaaa~sob, sob..


Coming Soon!!!
Ada lg tp lupa, ni tgh download The Cats Return...(sbb sy suka kucing~!).

Sapa nak join???!!! Jom pakat marathon movie anime jepun, kompem x nyesal. Pasni byk lg review y kite akan post so tunggu je la~


1 comment:

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget