Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Thursday, December 30, 2010

The End!

Salam,

Yes, akhirnya abis gak tgk cite My Fair Lady walaupun asik skip scene y tak best. Tp overall sangat puas hati & ending dia sangat adil bg semua watak...like, like!

Last Scene Ep 16....

Utk last scene ni diaorg buat babak y biasa kita tgk...ala y last2 dia kejar heroin kat lapangan terbang tuh. Haa masa ni la Dong Chan p kejar Hea Na y nk pergi luar negara n tamau balik dah. Hea Na x mau balik ikut Dong Chan tp Dong Chan paksa jugak...last2 Hea Na kata "Masa ni patutnya awak angkat saya n bwk saya kuar" dia merujuk masa Ep 1 @ 2 bila Dong Chan culik Hea Na kat airport n angkat dia kuar masuk kereta. Comel sgt waktu tu.


Pastu Tea Yoon jadi lawyer n dakwa tiga org penjahat y asik ugut Dong Chan. For once aku rasa ok jugak, sbb walaupun Tea Yoon x dapat Hea Na tp dia akhirnya jatuh cinta dengan Eui Joo( adik angkat Dong Chan) sbb Eui Joo sblm ni pun mmg rapat ngan Tae Yoon just Tea Yoon rasa Eui Joo ni mcm menyibuk ja.
LAst2 Eui Joo mintak tolong ngan Tea Yoon tp Tea Yoon x mau. Eui Joo pun merajuk la macam bdk2 pastu Tea Yoon bisik kat Eui Joo. "Saya akan tolong kalau awk berhenti pggl sy Lawyer Lee n start paggl saya Tea Yoon ja". Eui Joo terus merah muka n tersipu2.

Pastu kite punye Sunmin ni plak jd penyanyi kot sbb ada adegan dia shooting mv gitu...haha kiut tp sikit sgt adegan dia dlm cite ni.
 I love you to SunMin...aigooo!!!cute, cute!

Dua org pembantu ni plak ...haishh entah la nk kata, mcm tau ada perasaan masing2 tp wat2 x tau. Yg perempuan ni ( x igt nama la tp pembantu Hea Na) terjatuh buku sbb terlanggar yang lelaki ni ( Ketua Butler) pastu mcm blushing n trus lari wat x tau. pening, pening.
Pastu Hea Na n Dong Chan bergaduh lagi...mcm besa la kan. Hea Na dok komplain y Dong Chan dah berubah n asik arah2 kan dia ja.
Dong Chan dgn selamba sebb saya kan butler agesshii.
Hea Na: Apa y hebat sgt, you want a medal for that?
Terus Hea Na bg kiss n buat Dong Chan terkejut pastu dia mengeluh: Haishh dah x sama mcm dulu dah.
Hea Na: What? mcm mana dgn ni?
Hea Na kiss lg.
Dong Chan mengeluh lg: Habis la..
Kiss lg, Dong Chan: Kena cari agesshii baru la mcm ni...


Masa ni Eun Hye tergelak terus n kata apa ni so Cheesy, apa lagi terusss jd NG part.
Hahha part ni mcm tak jd tapi kiut n dia buat gak jd last scene Ep 16..

Will Be Missing Them!
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget