Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Saturday, January 1, 2011

Selamat Tahun Baru~

Salam semua,

Selamat Tahun Baru kepada semua terutamanya y kenal penulis blog ni.
Bermula tahun baru n bagi aku kena berdepan dengan benda2 baru weather I like it or not..sabar ja la.
Syukur baru semalam aku dpt tau pointer aku...dah naik balik dah sbb aku dah x buat benda y aku buat mse aku demam exam sem 1 dulu...insaf dohh...haha tp tolong cikit ek bukan bwk toyol msk dewan key, aku pantang sgt benda tu, mcm tipu diri sendiri ada gak. (Ciss aku penakut sbnrnya, takut kantoi!)
Pagi ni bertungkus lumus aku bersihkan kereta (pinjam O_O). Credit tu my dad sbb tolong service n bayar duit roadtax  utk aku..hehehe. Good news utk aku tp pd sapa2 y nk kuar ngan aku pas ni sorii la ye aku kena mintak 'kacingggg' ckit...sian aku n daddy aku tau...kalu kereta eksiden ke, aku ja kot y tersengih pas ni( mintak simpang!).
Petang ni bertolak balik ke IPG tercintan ngan Angah n sori to Izah sbb u kena balik awal n I tamau balik kelmarin...hehe sori ah. Peta(Izah) I dah ilang...huhu.
Anyway blog I pon akan jd slow pas ni sbb I akan busy blajar...kuang3.
Doakan aku selamat sampai yerk? Daaa.
W'salam~

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget