Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Sunday, February 9, 2014

Jalan-Jalan Cari Makan Episode 51, featuring Me!

Salam,


Tajuk pun dah obvious sangat.
Pengambaran Jalan-jalan Cari Makan musim baru yang diacarakan oleh Naz kali ni di Terengganu.

Sebenarnya tak la terlalu follow sgt rancangan ni tapi sebab kali ni muka Tiera terpampang dalamnya..hehe kita tengok la.

blur.... y sebelah tu adik Tiera. kui3

Lokasi di Restauran Lempeng, Rusila, Terengganu.
Pengambaran masa bulan 12, time tu musim hujan.

Restauran ni dah kali kedua di kunjungi JJCM, dulu Maria Tengku Sabri kali ni Naz.
Kalau datang Rusila, cakap Retauran Lempeng mesti orang tahu, betul!

Restauran ni milik pak cik sebenarnya..hehe kantoi.
So kitaorang datang la memeriahkan, tapi memang dah ramai orang pun crowded la pulak lepas tu.

Ingatkan muka masuk sikit je, lama la pulak.
Cuak gila masa kena temuramah akak tu. 
Nasib baik tak nampak pelik sebab masa nak datang memang tak sangka yang JJCM ada kat situ, kena jemput je.
Bila tengok gelak sendiri, macam tu ek Tiera cakap? Hmmm.
Anyway ini riaksi orang tak pernah masuk TV..hehe.

Jom makan lempeng cicah Ais Krim!

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget