Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Saturday, December 7, 2013

Segmen #2: Juara Mengomen By Tiera Nordin

Salam,


Lama sudah tak anjurkan segmen nih.
Segmen ni akan dianjurkan sempena umur blog Tiera yang telah memasuki
5 tahun 5 bulan 5 hari (lepas dah)
Kali ni Tiera nak bagi hadiah la sikit.
Segmen ni mudah saja, siapa komen paling banyak maka dia akan menerima hadiah berupa....jeng, jeng, jeng...

Hadiah Misteri.




Syarat-syarat untuk sertai segmen ini mudah.

1. Follow blog ni.(Sila  Jujur) dan add dalam google circle (bg y ada)

2. Buat satu entri Segmen: Juara Mengomen by Tiera Nordin dan ambil banner diatas.
Tak perlu panjang2 just post banner diatas.

3. Link kan balik ke blog ni

3. Tag sekurang-kurangnya dua rakan blogger anda dan pastikan mereka tahu.

4. KOMEN sebanyak mungkin di mana-mana entri terutamanya pada bahagian novel on line Tiera

5. Tinggalkan penyertaan anda di komen ye.


Pemenang akan ditentukan bagi yang meninggalkan komen di entry (bukan di shoutbox) paling banyak.

Hadiah?
- Pemenang pertama akan terima satu hadiah misteri. Hadiah ni random ye.
- Pemenang pertama dan 3 lagi orang yang komen tertinggi akan berada dalam bloglist Tiera selama sebulan.
 
 
Bagi yang sertai, boleh jugak tambahkan follower dan traffic. Tiera akan senaraikan peserta dalam satu entri lain untuk memudahkan anda blogwalking. Selamat mengomen.
 
Tarikh Tutup :- DILANJUTKAN 7.12.2013 (8 Malam)

 UPDATE!
Tiera minta maaf sbb lambat update, tak sangka terlalu busy.
Segmen ni terpaksa dilanjutkan untuk seminggu lagi sbb Tiera berada di luar kawasan.
Busy cari kerja.
Harap peserta faham dan bersabar, ada lagi seminggu je.
Segmen ni kurang mendapat sambutan jd..hmmmm.
Tak pe, agak2 pemenang pun dah tahu kan.
SABAR YE DAN SORRY!

10 comments:

  1. Saya join : http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/11/segmen-juara-mengomen-by-tiera-nordin.html

    ReplyDelete
  2. Aina join! http://sirambotmaggi.blogspot.com/2013/11/juara-mengomen-by-tiera-nordin.html

    ReplyDelete
  3. wow.. dah 5 tahun yer.. happy belated 5th birthday to blog talkdramalove ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ, hehe dulu tak aktif so byk lg y x tahu.
      Join segmen tak?

      Delete
  4. good luck for ur GA/segmen yea.. =)

    hu2.. 23/11/2013 ulangathun blog teman setahun.. hee.. jom join GA teman yea..

    ReplyDelete
  5. Bismillah saya join :)

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/11/juara-mengomen-by-tiera-nordin.html

    ReplyDelete
  6. http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/11/segmen-juara-mengomen-by-tiera-nordin.html

    ReplyDelete

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget