Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Thursday, November 7, 2013

Novel Online!

Salam,
*STICKY POST*
~scroll bwh utk entri terbaru~

Haa, oleh kerana sudah post kan tiga bab untuk novel terbaru online, harap-harap yang dah baca bole bagi feedback ye. Menarik ke, tak menarik. Ada kesalahan atau idea? Bole komen, kalu malas boleh letak kat shout box.
Thanks sebab membaca, komen anda amat bermakna.
 
Kalau y baru nak baca bole klik pada menu kat atas novel online @ klik pada tajuk novel di bawah.
Selamat Membaca dan mengomen.
 
 
Konon Heroin  dan Hero nye..hehe

 

5 comments:

  1. rajinnya tulis novel... tiera kena buang verification code kat comment, barulah blogger lain senang nak komen

    ReplyDelete
  2. oh yeke, x perasan pulak ada. Ok tq utk tunjuk ajar.

    ReplyDelete
  3. Macam best je nih~

    ReplyDelete
  4. Hope novel sis boleh pergi jauh, aina xteror bab mengarang novel ni :)

    ReplyDelete

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget