Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Monday, November 11, 2013

Menghitung Hari...

Salam,
 
Dikala budak sekolah menghitung hari untuk cuti sekolah, disaat budak lepasan SPM menghitung hari keluar dari alam persekolahan dan di ketika budak-budak junior IPG seluruh Malaysia terutama di IPG Kampus Sultan Mizan ni excited mengalahkan senior cuti...tau la korang habis exam awal!
 
Kami senior sem 8 PISMP hanya menghitung hari, jam dan minit untuk menamatkan pengajian selama 5 tahun setengah di bumi Besut tercintan ini.
 
Perasaan?
 
Tak ada perasaan, serius tak rasa apa-apa, macam blur je.
Tapi kalau tetiba ada yang start mengimbau kenangan yang tu lain kira la, laju ja nanti empangan pecah.
 
Buat junior, good luck menempuh kehidupan beberapa tahun lagi di sini.
 Kami dah habis!!!!
Kalau fikir balik...haha kesian junior, lambat lagi la korang.
Sori la, nanti korang dah senior korang akan tahu perasaan ni.
 
Anyway, layan la gambar re-creation untuk kelas Kajian Sosial ambilan Jan 2010.
 
Gambar masa muda remaja dan sekarang muda dewasa! Gambar diambil tempat yang sama, dan posing dalam keadaan yang lebih kurang sama.
 
Ce cari mana Tiera!





Harap halal ye kawan2.
Tiera amek risiko tunjuk gambar huduh, tak pe sekarang ok la sikit walaupun tak banyak berubah.
 
Aku yang dulu bukanlah yang sekarang!
 

1 comment:

  1. Salam. Blogwalking sini :) Done follow ^^

    http://belogbudakmuslim.blogspot.com/

    ReplyDelete

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget