Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Tuesday, December 11, 2012

Please, please, please!

Salam,

Cuti ni mmg tak tau nak buat apa dah. Adik baru balik dr Lowyat tp lupa nak pesan sesuatu yang amat penting utk dia beli kat sana. Expenson Pack utk The Sims 3...huhu. Bosan dh dok main y basic punya. Sesiapa y ada EP utk The Sims3 bole la kongsi ngan saya, mana-mana pun tak pe. Nak jual y used punya sy ok je expecially kalau y Sims 3 Season atau Supernatural. Kat tempat sy tinggal ni susah sikit nk dpt game tu. Anyway pelik pulak kalau anak dara ni nak p cari game kat kedai2 game kan?

Please Reply ASAP. Kalau nk kongsi free pun tak pe. contact I tau.

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget