Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Saturday, December 22, 2012

A Year....!

Salam,

Pejam celik dah nk abis cuti sekolah, kurang dr dua minggu je lg. Entah apa la berita ngan bilik Tiera kat asrama. Dah lma duduk bilik y sama kena pindah bilik lain pulak. Apa-apa pun cuti kali ni semua auntie and uncle tya...ehh kak long dah keje kan? Wahaha...I wish untie/uncle.

Baki ada lg setahun je. Yang tak sanggup tu adalah praktikum 3 bulan di sekolah..huhuhu. Syok gak jawab...ada setahun je lagi...

Semoga setahun tu akan berlalu dgn cepat. Semoga Tiera dpt jumpa 'someone' cpt2. Semoga dpt praktikum cemerlang. Semoga dpt cari point tesis yang best.

Pendek je entri kali ni, have a nice holiday!

p/s: Kenduri cousin kali ni Ustz Azhar Idrus jd jmputan sbb cousin mmg selalu pergi dgr dia ceramah. So bila pihak perempuan dtg mengantar terus excited nak bergambar...sabor2~ hehe

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget