Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Friday, August 10, 2012

Praktikum 2nd Phase

Salam,

Akhirnya, dah nk masuk sebulan praktikum baru terasa nak wat entri. Minggu ni paling relex skali dlm sejarah ber-praktikum. Bebudak ni exam so masuk kelas-edar kertas-bagi amaran-bukak novel Harry Potter (aww). 

Kat pantai belakang Airport KT, smpai sekarang tak hafal nama pntai kat sini g..haishh~

Y jenis tekun menjawab tu boleh tahan, paling teruk skali pernah jaga 2C. kelas terakhir. Baru 15 minit jawab dah main aci ligan. Nak marah kecik lagi (sbnrnya kelas tu sblh bilik rehat guru, malu nak tengking2). Last-last 3 buah cerita nabi khatam ngan depa, nasib baik. Sejak dari hari tu aku jd Ustazah...(what the fish?!) 

Epul n Qish, cukup takut kalau Tiera ngajar kat sekolah depa,, ahaha~ (sengal tul)

Y budak darjah 6, menirunya cara org pandai, pantang cikgu korang meniru, tak halal tahu. Cikgu berani marah sebab cikgu tak pernah meniru...well myb sekali dua tapi dah lupa bila kali terakhir, sgt benci org meniru. Dpt markah tinggi pastu dok bgga2 plak.

Kelas drjah 4, Tiera ajar PJK, Good Luck!

Puasa2 ni malas nk menjerit,perit tekak. Tapi Tiera ni garang gak, jangan main2 budak kelas 5C pun bule jinak ngan Tiera. Hari pertama bukan main takut g masuk kelas diaorang, takut x leh kawal..wahahaha(bangga2). 

Apa pun Tiera tak harap diaorang takut cuma hormatkan kita, harap bila tamat praktikum ni, berat jugak hati diaorang nak lepaskan Tiera pergi..huhu. 

Next, kena pikir sekolah bagi 3rd phase sebelum kena buang jejauh ke Kelantan, tamau jauh sangat. Nak balik ke SK. Alor Keladi, besh sangat sekolah tu. Miss kelas darjah 5 walaupun sebulan je ngajar diorang.

Gud Luck semua, jd mcm cikgu korang, UPSR dpt 5A. ahaks~

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget