Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Wednesday, June 6, 2012

Alamak...haiwan mengamuk!

Salam,

Pas balik dari KL bosan plak tak tahu nak buat apa. Cuti ada baki seminggu lebih lagi...eh? Kenapa? Haha, IPG cuti lebey seminggu ok, cuti sem. So pada suatu petang yang damai haiwan-haiwam dirumah mula memberontak dan meronta-ronta nak keluar dari sangkar masing-masing. Sebab abah pun dah sudah misen rumpu so kami pun biar la diaorang ber'party' kat halaman rumah. Tengok jelah gelagat diorang.

Ni 'Shake' and anak dia 'susu'..emmm sedap
Anak A'tam y baru, nama pun tak letak lg, malas nak pikir~
Yang ni manja sangat n takut ngan orang~
Yang ni tengok pun tahu, suka belagak berani.
Dia suka gigit jari orang tapi y paling mesra.
Dah comot dah 'susu', buas sangat.
 Tu je, haha~

1 comment:

  1. alah...comelnye haiwan-haiwan neh sume...heheheheh...mesti macam-macam ragam bela banyak-banyak...saya hade sekor jer..tuh pon hyperaktif..hehehh

    ReplyDelete

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget